AGA LIVING CENTER

Een keuken op maat

Bent u op zoek naar een keuken die helemaal past in de ruimte en bij de stijl van uw woning? Denk dan eens aan een keuken van De Zeug. Want of het nu gaat om een keuken in landelijke stijl, chic of klassiek met een vleugje modern, wij bouwen de keuken van uw dromen

Handgemaakte keuken Ijmuiden
Handgemaakte keuken Bilthoven
Handgemaakte keuken Middelie

Met respect voor de historie van de woning

Wij zijn gespecialiseerd in handgemaakte en op maat gemaakte keukens. In de loop der jaren hebben wij een eigen visie en signatuur ontwikkeld. Een keuken die past bij het karakter van de woning staat daarin bovenaan.
Door onze ervaring weten we als geen ander wat er komt kijken bij het realiseren van de ideale keuken. Wat dat voor soort keuken is, verschilt per situatie. Juist daarom is een handgemaakte en op maat gemaakte keuken de ideale oplossing. Want alleen dan kan er, in tegenstelling tot een standaardkeuken, aan alle wensen worden voldaan. Wensen die u als gebruiker van de keuken heeft, maar ook wat goed bij de ruimte past. Zodat het lijkt alsof zo’n keuken er altijd al is geweest. Of het nu om een jarendertigwoning, een monumentenwoning of nieuwbouw gaat.
Handgemaakte keuken zuid holland
Handgemaakte keuken zuid holland

Stap voor stap naar uw keuken op maat

Op maat gemaakt wil zeggen, exclusief voor in uw woning ontworpen. Naar uw wensen, stijl en budget. Dit geldt voor zowel de indeling van de keuken als voor het meubilair en de gewenste apparatuur. Een extra groot werkeiland in het midden? Kasten tot aan het plafond voor maximale bergruimte? Een gezellig nisje in dat verloren hoekje? Dat kan allemaal.

Ontwerptekening

Tijdens een kennismakingsgesprek legt u uw wensen en ideeën op tafel. Wij denken mee en geven advies, iets wat we tijdens het hele project zullen doen. Na een bezoek op de locatie maken we een eerste ontwerp. Daarna volgen meer ontwerptekeningen en zullen we een prijsindicatie maken. Vanaf dan gaan we echt aan de slag.

Materialen van hoge kwaliteit

Wij werken met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Naast natuursteen is dat meestal massief hout. Voor kasten, deuren, werkbladen en kozijnen. Voor de servieskast die straks de blikvanger in de keuken zal zijn. En voor de op ambachtelijke wijze gemaakte paneeldeuren en lades van kasten en kastjes.

Voor apparatuur, aanrechtbladen, vloeren en wandtegels hebben we contact met vaste leveranciers uit binnen- en buitenland. Sommige aanrechtbladen, zoals de terrazzo aanrechtbladen, storten we ter plekke. Wij zijn een AGA Living Center, maar leveren naast AGA ook keukenapparatuur van andere kwaliteitsmerken. Zoals Falcon, Novy, Quooker en Miele.

Wij hebben handgrepen, deurknopjes en scharnieren van eigen ontwerp. Ook krijgt iedere door ons ontworpen en gebouwde keuken als signatuur een tegeltje met het unieke De Zeug-logo erop.

Een keuken naar wens

Zoals gezegd, wij denken mee en geven advies tijdens het hele project. We helpen bij het realiseren van een optimale indeling. Met oog voor de bestaande ruimte en inrichting en uw wensen voor het dagelijks gebruik van de keuken.
Onze styliste kan u adviseren over het kleurpalet en accessoires voor de keuken.

Reviews

“Wat zijn wij blij met onze keuken!! Het eindresultaat is nog mooier dan verwacht!

Stap voor stap zijn wij, samen met De Zeug, het proces ingegaan en op zeer prettige wijze hebben we alle mogelijkheden bekeken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen.

De uitvoering en planning verliepen prettig en relaxed. Zelfs in die fase kwam men nog met suggesties waarvan wij dankbaar gebruik hebben gemaakt.

“Hele prettige samenwerking! Er werd uitgebreid de tijd genomen, goed geluisterd en meegedacht. We zijn heel tevreden met het resultaat: een prachtige, handgemaakte keuken op maat die prachtig past bij de stijl van ons jaren ’30 huis maar die wel helemaal van nu is.”

“Onze nieuwe landelijke keuken is super mooi geworden!! Vanaf ’t ontwerp tot aan de plaatsing is de begeleiding erg prettig geweest. Het resultaat mag er dan ook zijn. Vakmensen van de bovenste plank! Een aanrader.”

Amsterdam
Den Haag
Dordrecht
Handgemaakte keuken Woerden
Handgemaakte keuken Woerden
Handgemaakte keuken Woerden
Handgemaakte keuken Woerden
Handgemaakte keuken Woerden
Handgemaakte keuken Woerden
Handgemaakte keuken Woerden
Woerden
Handgemaakte keuken Aerdenhout
Handgemaakte keuken Aerdenhout
Aerdenhout

Wat kunnen we voor u betekenen?

Op onze website www.dezeug.nl staan voorbeelden van projecten die wij al hebben gerealiseerd. Neem er eens een kijkje en doe inspiratie op!

Ook bent u van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Zaandam. Hier zijn enkele door ons ontworpen en gebouwde modelkeukens inclusief apparatuur te zien. Ook hier kunt u inspiratie opdoen of de mogelijkheden bespreken voor een keuken op maat. Wij nodigen u graag uit aan onze keukentafel om uw wensen en ideeën te bespreken!

een keuken voor het leven