AGA LIVING CENTER

De Zeug is een begrip in de Zaanstreek en ver daarbuiten. Al 30 jaar bouwt De Zeug keukens en interieurs in de mooiste woningen door heel Nederland.

INGREDIËNTEN VAN ONS SUCCES

De uitdaging is om bij elk project het keuken- of het interieurontwerp naadloos aan te laten sluiten bij het karakter van het huis, de inrichting en de wensen van de klant. Wij geloven dat deze persoonlijke, individuele aanpak in combinatie met het ambachtelijke werk dat in onze timmerfabriek wordt verricht, de ingrediënten zijn van ons succes.

HERKENBARE GEZICHTEN

De Zeug kent twee eigenaren met een gezamenlijke passie voor duurzame kwaliteit, die tot uiting komt in de exclusieve interieur- en keukenontwerpen. Sven Kuipers brengt met zijn schetsen, bij voorkeur met potlood op papier, de wensen van klanten tot leven. Hij zorgt ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt en zoekt daarbij geregeld buiten de standaardoplossingen. Met zijn 20 jaar ervaring in de branche, zorgt hij voor een nauwkeurige begeleiding tijdens het maak- en plaatsingsproces en ook dat alle betrokken medewerkers op de hoogte zijn van de wensen en behoeften van de klant.

De hoogst haalbare kwaliteit en klanttevredenheid is het absolute doel van het gehele team.

Rik Beekman is een estheet en een maker. Hij is verantwoordelijk voor het volledige maakproces binnen de Zeug, waar hij ruim 12 jaar werkzaam is. Als meester-timmerman stuurt hij het team in de werkplaats aan en is hij verantwoordelijk voor alles wat de werkplaats verlaat. Rik is een vakman pur sang die niets aan het toeval overlaat.

‘Onze interieurprojecten kenmerken zich door de balans tussen functie en esthetiek. Met als resultaat interieurs die van alle moderne gemakken zijn voorzien, zonder in te leveren op karakter en sfeer door het toevoegen van authentieke elementen.’

Rik Beekman

HOE WIJ WERKEN

Door de jarenlange samenwerking vullen Rik en Sven elkaar perfect aan. Door de korte lijnen binnen de Zeug worden er droomontwerpen gerealiseerd, waarbij u kunt vertrouwen op 100% inzet en kwalitatieve uitvoering gedurende het hele project.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een de Zeug-keuken, dan nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken bij ons in de showroom. Daar kunnen wij uw wensen bespreken en vertalen naar een eerste voorstel. Voor we een ontwerp maken, komen we bij u langs om te zien wat de mogelijkheden zijn.

We denken mee in de totale aanpak en zien het als onze taak om u van A tot Z te ontzorgen.

Wat onze klant zegt:

“Het eerste contact gaf al meteen een goed gevoel, bezoek aan de showroom, uitgebreide uitleg, direct een prijsopgave. Uitsluitend vakmensen die trots zijn op wat zij maken en dat mag ook: Het resultaat is geweldig! Wij gaan genieten van onze prachtige keuken. Dank jullie wel.”

Xander van Bosbeek

“Zeer indrukwekkend. Er wordt de tijd genomen. Goed verhaal over de kwaliteit en prijs. Vraagt goed door en kijkt wat er echt nodig is en wat niet. Geen gepush (Heerlijk!). Alles komt aanbod. De medewerkers maken en plaatsen de keuken. Veel vertrouwen in.”

Ciska te Boekhorst

“Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige nieuwe en unieke keuken. De Zeug levert echt vakwerk. Alles gaat in goed overleg, er wordt goed meegedacht en alleen maar gewerkt met hoogwaardige materialen. Je kiest en creëert echt samen een keuken voor het leven!”

Simone Wijnands

“De Zeug heeft topwerk geleverd. Samenwerking, kwaliteit en originaliteit – allemaal goed. We genieten iedere dag van onze keuken.”

Huib Vermeulen

“Onze nieuwe landelijke keuken is super mooi geworden!! Vanaf ’t ontwerp tot aan de plaatsing is de begeleiding erg prettig geweest. Het resultaat mag er dan ook zijn. Vakmensen van de bovenste plank! Een aanrader.”

Anne de Vries

“Hele prettige samenwerking! Er werd uitgebreid de tijd genomen, goed geluisterd en meegedacht. We zijn heel tevreden met het resultaat: een prachtige, handgemaakte keuken op maat die prachtig past bij de stijl van ons jaren ’30 huis maar die wel helemaal van nu is.”

Anne van Schaijk
VAN A TOT Z ONTZORGEN

Zo geven we stijladvies, bouwkundig advies en advies op het gebied van kleur, optimale benutting van de ruimte en het leveren van een passende keukenvloer. Hierna volgen het ontwerp, de afspraken rondom eventuele diensten zoals het schilderen van de muren en wordt er definitief ingemeten. Tijdens het installeren van de keuken werken we met een vast team, van schilder tot elektricien, van stukadoor tot loodgieter.

Op deze manier zorgen wij dat het project soepel verloopt en kunnen we de kwaliteit leveren die wij beogen: een de Zeug-keuken die naadloos aansluit bij het karakter van uw huis.

een keuken voor het leven