AGA LIVING CENTER

Een handgeschilderde keuken

Zoekt u een keuken waarvan u zelf het kleurenpalet kunt bepalen? Een keuken met schilderwerk dat lang mooi blijft en perfect bij uw woning past? Denk dan eens aan een De Zeug-keuken. Want een keuken van De Zeug is handgemaakt en met de hand geschilderd. Of het nu gaat om een keuken in uw jarendertigwoning, grachtenhuis of landelijke woning.

Passend bij de stijl van de woning

Het kiezen van het kleurpalet is een belangrijk – én leuk – onderdeel op weg naar uw droomkeuken. Bij de standaardkeukens uit de fabriek ligt die keuze grotendeels vast. Dat is een ander verhaal bij een handgeschilderde keuken. Hierbij kunt u uw eigen smaak volgen. Of die kleuren kiezen die passen bij de historische stijl van uw woning. Bijvoorbeeld het Berlage-kleurpalet voor een pand in Berlage-stijl. Kortom, de kleuren die matchen met of horen bij de oorspronkelijke stijl van uw (monumenten)woning.
Handgemaakte keuken Bilthoven
Handgemaakte keuken Bilthoven
Handgemaakte keuken Bilthoven
Handgemaakte keuken Bilthoven

Mooi resultaat

Het verschil tussen een met de hand geschilderde keuken en een standaardkeuken is bovendien goed te zien. Met de hand geschilderd op hout, met verf van hoge kwaliteit, laat een mooie, volle verflaag en warme uitstraling achter. Iets wat onder andere te maken heeft met de fijne kwaststreep die op het houtwerk achterblijft. In zonlicht is dat extra goed zichtbaar.

Lange levensduur

Doordat een met de hand afgeschilderde keuken lang mooi blijft en ook nog eens overschilderbaar is, is dit een duurzame keuze. En is het geen fijn idee om eens in de zoveel jaar nieuwe kleuren voor de keuken te kunnen kiezen? Of voor een deel van de keuken? Zo zal uw keuken lang meegaan en niet snel vervelen. Daarbij is een beschadiging in een handgeschilderde keuken makkelijk te verhelpen

Vakmanschap en maatwerk

De Zeug staat voor vakmanschap en keukens op maat. Juist in panden waar niet alles even recht is, zoals monumentenwoningen of andere wat oudere woningen, is het van belang om maatwerk te leveren. Dat geldt ook voor het schilderwerk. Alleen door alles op locatie te overschilderen ontstaat er een mooi geheel. Daarom nemen wij zo nodig ook plafond en wanden mee.
Maatwerk keuken 2

Kleuradvies

Wij geven totaal keukenadvies op maat, want wij maken alles zelf in onze werkplaats. Daar hoort ook kleuradvies bij door onze kleurstyliste. Wij werken uitsluitend met verven van hoge kwaliteit zoals huidvet- en krasbestendige lakken van Sigma of Sikkens. Voor de kleuren werken wij ook veel met Britse kwaliteitsmerken als Farrow & Ball, bekend om de vele historische kleurpaletten en het milieuvriendelijke assortiment van Little Greene. Alles natuurlijk voor een mooi eindresultaat!

Ziet u het al voor zich? Een nieuwe keuken in prachtige kleuren? Voor inspiratie kunt u ook een kijkje op onze website www.dezeug.nl nemen. Hier staan voorbeelden op van projecten die wij hebben gerealiseerd, keukens in allerlei kleurtinten.

Een handgeschilderde keuken van De Zeug

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Zaandam, gevestigd in een graanpakhuis uit 1647. Er zijn hier door ons ontworpen, gebouwde en geschilderde modelkeukens inclusief apparatuur te zien. Een ideale plek om inspiratie op te doen of om de mogelijkheden bespreken voor een keuken op maat. Want wij schilderen niet alleen, maar leveren volledig handgemaakte keukens.
Graag nodigen we u uit aan onze keukentafel om uw wensen en ideeën te bespreken!

Amsterdam
Dordrecht
Den Haag
Velzen-Zuid
Medemblik

Reviews

“Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige nieuwe en unieke keuken. De Zeug levert echt vakwerk. Alles gaat in goed overleg, er wordt goed meegedacht en alleen maar gewerkt met hoogwaardige materialen. Je kiest en creëert echt samen een keuken voor het leven!”

“Vanaf het moment dat we de prachtige showroom binnenkwamen voelde het goed. We kijken terug op een ontzettend leuk en inspirerend proces met Sven als drijvende kracht. Door goed te luisteren wist hij onze wensen prima vertalen en nodig sympathiek bij te sturen. Hij was pas tevreden als wij dat waren. Zonder uitzondering waren alle betrokken partijen meedenkende, bevlogen en aardige vakmensen. Kleine ‘aftersale’ zaken werden prima opgelost. We genieten dagelijks van een werkelijk schitterende keuken en kunnen ‘de Zeug’ aan iedereen aanbevelen!”

een keuken voor het leven