AGA LIVING CENTER

De Zeug is gevestigd in pakhuis De Zeug in Zaandam. In onze showroom vindt u een variatie aan keukenopstellingen en handgemaakte modelkeukens, inclusief apparatuur en inspiratie op het gebied van styling.

Wilt u langskomen in onze showroom om inspiratie op te doen of om de mogelijkheden te bespreken voor een exclusieve, handgemaakte keuken of interieurontwerp op maat?
We nodigen u graag uit aan onze keukentafel om al uw wensen en ideeën te bespreken.
Maak hier een afspraak.

Handgemaakte keuken Voorschoten
EEN ÉCHTE DE ZEUG-KEUKEN

Een de Zeug-keuken wordt gemaakt in onze timmerfabriek in Assendelft en wordt volledig met de hand geschilderd. Onze keukens zijn te herkennen aan het gebruik van kwaliteitsproducten. Zo gebruiken we uitsluitend:

massief houten laden, deuren en kozijnen | keukenbladen van natuurlijk materiaal zoals Belgisch hardsteen, marmer of terrazzo | watervaste multiplex | Volledig met de hand geschilderd | verf van de merken Sikkens of Sigma, huidvet en krasbestendige aflak voor een langere levensduur | deurknopjes en scharnieren van eigen ontwerp, geleverd door een Nederlands staalbedrijf | slijtvaste Blum-geleiders

ONZE COLLECTIE & DE EXCLUSIEVE AGA-SAMENWERKING

De Zeug is een AGA Living Center, wat betekent dat wij een officiële toeleverancier van AGA-producten zijn. Zoals AGA-cookers en AGA-fornuizen. Wij leveren elk type AGA-fornuis evenals de beschikbare uitbreidingen.

Daarnaast hebben wij een grote collectie AGA-cookware. Net als de Zeug staat AGA voor exclusiviteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Wilt u meer informatie over de AGA-fornuizen? U bent vanzelfsprekend van harte welkom in onze showroom in Zaandam, waar we ieder type fornuis hebben staan.
Zie hier voor meer informatie over het gehele AGA-aanbod.

Naast AGA verkopen wij ook fornuizen van het merk Falcon en werken wij samen met Miele, Novy en Liebherr Sub-zero voor alle gewenste inbouwapparatuur.
In onze showroom treft u ook een uitgebreide collectie van de klassieke Friese witjes (met en zonder afbeeldingen), RAW Stones-vloeren en een collectie bijzondere kranen van de kwaliteitsmerken Perrin & Rowe, Windsor, Horus, Quooker en Volevatch.

een keuken voor het leven