AGA LIVING CENTER
Passende keuken voor herenhuis in Den Haag

Wens van de klant

Een indeling zoals die van oorsprong bij deze woning hoort

De originele keuken van dit herenhuis vlak bij het Haagse Statenkwartier, was er allang niet meer. De huidige bewoners wilden graag een keuken terug zoals die qua indeling wel in de woning hoort. Bijvoorbeeld met een nis, een fijne plek voor het koffiezetapparaat. Zo ontstond er een koffiehoek én kwam er meer ruimte op het aanrecht; en daarmee een mooie plek voor de keukenmachine.

Zoals wij dat met alle terrazzo-aanrechtbladen doen, is ook dit blad ter plekke gestort, inclusief de spoelbak. In deze keuken is gekozen voor een blad van 4 centimeter dik in een lichte kleur. De wandtegels, Friese witjes van onze vaste leverancier uit Sneek, komen hier prachtig bij uit.

De kastenwand en het keukenblok hebben houten paneeldeuren met profilering. De houtendeurknopjes van eigen ontwerp passen hier perfect bij. We maken deze in onze werkplaats in Assendelft.

Ook de vloer van massief eikenhout is door ons op maat gezaagd, gelegd en geschilderd. Onze styliste koos in overleg met de klant voor kleuren in grijze en witte tinten. Het resultaat is een lichte keuken met een rustige uitstraling die mooi in de ruimte past.

Bent u op zoek naar een karakteristieke keuken, op maat gemaakt en aansluitend op al uw wensen?
Wij denken graag met u mee en realiseren met ons team van vakmensen een keuken voor het leven. Neem vrijblijvend contact met ons op via link.

een keuken voor het leven