AGA LIVING CENTER

De Zeug is een AGA Living Center, wat betekent dat wij een officiële toeleverancier van AGA-producten zijn. Zoals AGA cookers en AGA fornuizen. Wij leveren elk type AGA-fornuis, de beschikbare uitbreidingen en een grote collectie AGA-cookware. Net als de Zeug staat het Engelse AGA voor exclusiviteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Wilt u meer informatie over de fornuizen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 075-6160518 of vul ons contactformulier in.

U bent van harte welkom in onze showroom in Zaandam, waar we ieder type fornuis hebben staan. De Zeug organiseert ook regelmatig kookworkshops met AGA-producten.

AGA staat voor kwaliteit & karakter

Waarom werken wij met AGA? Het Engelse AGA combineert hoogstaande kwaliteit en een klassieke, sfeervolle uitstraling met moderne warmtetechnieken die perfect aansluit bij de hoogwaardige keukens van de Zeug.

Het AGA-fornuis werd meer dan 100 jaar geleden ontworpen door de Zweedse Nobelprijswinnaar Gustaf Dalén. Hoewel hij blind was, was hij vastbesloten om een fornuis te ontwikkelen dat in staat was tot elke culinaire techniek en makkelijk te gebruiken was. Daar is hij in geslaagd, en dat doet het stijlvolle fornuis nog steeds. Het een prachtige aanvulling op iedere keuken met karakter, waar met veel gemak heerlijke gerechten in bereid kunnen worden.

De gietijzeren ovens verspreiden warmte zeer gelijkmatig stralingswarmte waardoor smaken beter worden behouden en ingrediënten sappig en mals blijven. AGA fornuizen beheersen alle culinaire stijlen en kunnen grillen, bakken, braden, koken, sudderen, toasten en meer. Dus of u nu een eenvoudig gerecht of de meest complexe moderne recepten wilt koken, het wordt u \makkelijk gemaakt met een AGA fornuis.

Door de grote verscheidenheid aan kleuren waarin de fornuizen leverbaar zijn, is het fornuis bovendien perfect af te stemmen op uw interieur.

Duurzaam voor u en het milieu

De gietijzeren AGA fornuizen staan bekend om hun duurzame karakter en langdurige levensduur. Daarnaast zijn alle AGA fornuizen gemaakt van minimaal 70% gerecycled kringloopmateriaal zoals versnellingsbakken, goten, oude machines, lantaarnpalen en nog veel meer. En omdat een AGA een leven lang meegaat, zijn de fornuizen ook bijzonder duurzaam. Mocht er ooit een nieuwe AGA aangeschaft worden, zal het te vervangen fornuis gesmolten worden voor weer een nieuw AGA leven.

De Zeug AGA Living Center levert elk type fornuis van AGA en de bijbehorende verkrijgbare uitbreidingen, zoals de AGA Module. AGA-fornuizen kunnen geleverd worden voor drie verschillende brandstofaansluitingen: elektriciteit, aardgas en propaan. AGA staat bekend om zijn veelzijdigheid, uiterlijk en kookeigenschappen.

Minder bekend is dat AGA ook volledig elektrisch geleverd kan worden. De nieuwste generatie gietijzeren AGA fornuizen (7-serie en 3-serie) is voorzien van meerdere energiebesparende mogelijkheden en zo bespaard de AGA 7-serie (voorheen AGA Dual Control) bijvoorbeeld bijna 50% energie ten opzichte van de traditionele AGA.

Ook is het mogelijk om het AGA fornuis aan te sluiten op uw zonnepanelen systeem. Wilt u meer weten over de volledig elektrische opties van AGA? Laat het ons weten!

AGA FORNUIS PRIJZEN

Informeer voor prijzen van onze AGA
fornuizen door te bellen naar 075-6160518 of neem contact met ons op via
info@dezeug.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Zaandam, waar de
fornuizen zijn uitgestald en waar we u graag meer vertellen over AGA-producten.

AGA folders

Ameland 18
1506 ZW Zaandam
info@dezeug.nl
075-6160518

Donderdag en vrijdag geopend
van 10.00 tot 16.00 uur.

Overige dagen op afspraak.

een keuken voor 'het leven'