AGA LIVING CENTER

De Zeug is een AGA Living Center, wat betekent dat wij een officiële toeleverancier van AGA-producten zijn. Zoals AGA-cookers en AGA-fornuizen. Wij leveren elk type AGA-fornuis, de beschikbare uitbreidingen en een grote collectie AGA-cookware. Net als de Zeug staat het Engelse AGA voor exclusiviteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Wilt u meer informatie over AGA-fornuizen? Neem dan contact met ons op via 075 – 616 05 18 of vul ons contactformulier in.

U bent van harte welkom in onze showroom in Zaandam, waar we ieder type fornuis hebben staan. De Zeug organiseert ook regelmatig kookworkshops met AGA-producten.

AGA STAAT VOOR KWALITEIT & KARAKTER

Waarom wij met AGA werken? Het Engelse AGA combineert hoogstaande kwaliteit en een klassieke, sfeervolle uitstraling met moderne warmtetechnieken die perfect aansluiten bij de hoogwaardige keukens van de Zeug.

Het AGA-fornuis werd meer dan 70 jaar geleden ontworpen door de Zweedse Nobelprijswinnaar Gustaf Dalén. Hoewel hij blind was, was hij vastbesloten om een fornuis te ontwikkelen waarmee culinaire hoogstandjes kunnen worden bereid en dat toch makkelijk in het gebruik is. Daar is hij perfect in geslaagd. Bovendien is een AGA-fornuis met z’n stijlvolle uitstraling een blikvanger in iedere keuken.

De gietijzeren ovens verspreiden de warmte zeer gelijkmatig, waardoor smaken beter worden behouden en ingrediënten sappig en mals blijven. AGA-fornuizen zijn geschikt voor alle culinaire technieken, zoals grillen, bakken, braden, koken, stoven, sudderen en toasten. Dus of u nu een eenvoudig gerecht maakt of uitgebreid wilt koken, met een AGA-fornuis kan het.

Door de vele kleuren waarin de fornuizen leverbaar zijn, is het fornuis bovendien perfect af te stemmen op uw interieur.


GOED VOOR U ÉN VOOR HET MILIEU

De gietijzeren AGA-fornuizen staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Daarnaast zijn alle fornuizen gemaakt van minimaal 70% gerecycled materiaal zoals versnellingsbakken, goten, oude machines en lantaarnpalen! Aangezien een AGA een leven lang meegaat, zijn de fornuizen bijzonder duurzaam. Mocht u ooit een nieuwe AGA willen, dan zal het oude fornuis worden omgesmolten en gebruikt worden voor een nieuw AGA-leven.

De Zeug AGA Living Center levert elk type fornuis van AGA evenals de verkrijgbare uitbreidingen, zoals de AGA Module. AGA-fornuizen kunnen geleverd worden voor aansluitingen op elektriciteit, aardgas en propaan.

AGA STAAT BEKEND OM ZIJN VEELZIJDIGHEID, UITERLIJK EN KOOKEIGENSCHAPPEN.

Minder bekend is dat AGA ook volledig elektrisch geleverd kan worden. De nieuwste generatie gietijzeren AGA-fornuizen, de 7-serie en 3-serie, beschikken over verschillende energiebesparende mogelijkheden. Zo bespaart de AGA 7-serie (voorheen AGA Dual Control) bijna 50% energie ten opzichte van de traditionele AGA.

Ook is het mogelijk om het AGA-fornuis aan te sluiten op zonnepanelen. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden van AGA? Neem dan contact met ons op.

PRIJSINFORMATIE

Informeer voor prijzen van onze AGA
fornuizen door te bellen naar 075-6160518 of neem contact met ons op via info@dezeug.nl. Wij geven u graag meer informatie.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Zaandam, waar de fornuizen te zien zijn en waar we u graag meer vertellen over AGA-producten.

AGA folders

Ameland 18
1506 ZW Zaandam
info@dezeug.nl
075-6160518

Donderdag en vrijdag geopend
van 10.00 tot 16.00 uur.

Overige dagen op afspraak.

een keuken voor 'het leven'