AGA LIVING CENTER

AGA LIVING CENTER

De Zeug is een AGA Living Center, wat betekent dat wij een officiële toeleverancier van AGA-producten zijn. Zoals AGA-cookers en AGA-fornuizen. Wij leveren elk type AGA-fornuis, de beschikbare uitbreidingen en een grote collectie AGA-cookware. Net als De Zeug staat het Engelse AGA voor exclusiviteit, kwaliteit en duurzaamheid.

AGA LIVING CENTER BEZOEKEN

Wilt u meer informatie over AGA-fornuizen? Neem dan contact met ons op via 075 – 616 05 18 of vul ons contactformulier in.

U bent van harte welkom in onze showroom in Zaandam, waar we ieder type fornuis hebben staan. De Zeug organiseert ook regelmatig kookworkshops met AGA-producten.

AGA Living Center
AGA STAAT VOOR KWALITEIT EN KARAKTER

Waarom wij met AGA werken? Het Engelse AGA combineert hoogstaande kwaliteit en een klassieke, sfeervolle uitstraling met moderne warmtetechnieken die perfect aansluiten bij de hoogwaardige keukens van De Zeug.

AGA-Living-Center
DE GESCHIEDENIS VAN HET AGA-FORNUIS

Het AGA-fornuis werd meer dan 70 jaar geleden ontworpen door de Zweedse Nobelprijswinnaar Gustaf Dalén. Hoewel hij blind was, was hij vastbesloten om een fornuis te ontwikkelen waarmee culinaire hoogstandjes kunnen worden bereid en dat toch makkelijk in het gebruik is. Daar is hij perfect in geslaagd. Bovendien is een AGA-fornuis met z’n stijlvolle uitstraling een blikvanger in iedere keuken.

EEN AGA KAN HET ALLEMAAL

De gietijzeren ovens verspreiden de warmte zeer gelijkmatig, waardoor smaken beter worden behouden en ingrediënten sappig en mals blijven. AGA-fornuizen zijn geschikt voor alle culinaire technieken, zoals grillen, bakken, braden, koken, stoven, sudderen en toasten. Dus of u nu een eenvoudig gerecht maakt of uitgebreid wilt koken, met een AGA-fornuis kan het.
Door de vele kleuren waarin de fornuizen leverbaar zijn, is het fornuis bovendien perfect af te stemmen op uw interieur.

AGA-DC3AQUA
aga_city60_gashob_372x347_heather
aga_3_series_110-4_blk_1
aga_90_front_linen_induction_1
GOED VOOR Ú EN HET MILIEU

De gietijzeren AGA-fornuizen staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Daarnaast zijn alle fornuizen gemaakt van minimaal 70% gerecycled materiaal zoals versnellingsbakken, goten, oude machines en lantaarnpalen! Aangezien een AGA een leven lang meegaat, zijn de fornuizen bijzonder duurzaam. Mocht u ooit een nieuwe AGA willen, dan zal het oude fornuis worden omgesmolten en gebruikt worden voor een nieuw AGA-leven.

AGA PRODUCTEN

De Zeug AGA Living Center levert elk type fornuis van AGA evenals de verkrijgbare uitbreidingen, zoals de AGA Module. AGA-fornuizen kunnen geleverd worden voor aansluitingen op elektriciteit, aardgas en propaan.

AGA STAAT BEKEND OM ZIJN VEELZIJDIGHEID, UITERLIJK EN KOOKEIGENSCHAPPEN

Minder bekend is dat AGA ook volledig elektrisch geleverd kan worden. De nieuwste generatie gietijzeren AGA-fornuizen, de 7-serie en 3-serie, beschikken over verschillende energiebesparende mogelijkheden. Zo bespaart de AGA 7-serie (voorheen AGA Dual Control) bijna 50% energie ten opzichte van de traditionele AGA.
Ook is het mogelijk om het AGA-fornuis aan te sluiten op zonnepanelen. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden van AGA? Neem dan contact met ons op.

De Zeug AGA Living Center
AGA Fornuis
AGA Fornuis donker
AGA Fornuis
AGA Fornuis donker

PRIJSINFORMATIE

Informeer voor prijzen van onze AGA
fornuizen door te bellen naar 075-6160518 of neem contact met ons op via info@dezeug.nl. Wij geven u graag meer informatie.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Zaandam, waar de fornuizen te zien zijn en waar we u graag meer vertellen over AGA-producten.

AGA FOLDERS

een keuken voor het leven