AGA LIVING CENTER

Kijken, koken en proeven in het AGA Pakhuis


Benieuwd naar De Zeug? Maak kennis met ons keukenconcept, waar ambachtelijke keukens met een klassiek karakter gecombineerd worden met de gemakken van vandaag. Ontdek hoe wij handgemaakte keukens creëren die naadloos passen bij de stijl van uw woning, met als bijzondere toevoeging het koken op een AGA-fornuis. Ervaar het zelf tijdens een kookdemonstratie door culinair expert Pieter Kok.

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Vul dan je gegevens in via het inschrijfformulier hieronder, en wij nemen contact met je op. Heb je voedingsallergieën of dieetwensen (bijvoorbeeld vegetarisch of veganistisch)? Laat het ons dan ook even weten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

    Koken op een AGA-fornuis is eenvoudig, leuk en het klassieke gietijzeren ontwerp past perfect in elke karakteristieke woning. Bovendien gaat zo’n fornuis een leven lang mee. Maar De Zeug is niet alleen fan vanwege de duurzaamheid en het design, we geloven ook in de unieke kookervaring die het AGA-fornuis biedt. Wil je zelf ervaren hoe dit fornuis jouw keukenbeleving kan verrijken? De Zeug organiseert enkele keren per jaar een exclusieve ervaring: een unieke kans om kennis te maken met ons keukenconcept, de sfeer van De Zeug te proeven en de AGA in actie te zien. Eigenaren Rik en Sven nemen je mee in deze ervaring, waarin je niet alleen het fornuis ontdekt, maar ook het gevoel van ambachtelijke kwaliteit en de moderne gemakken van een De Zeug-keuken.

    VOOR WIE

    Benieuwd naar De Zeug en het koken met een AGA-fornuis? Kom dan langs voor een gezellige en exclusieve beleving! Maak kennis met ons keukenconcept, ervaar het koken op een AGA en proef de heerlijke resultaten. Of je nu al een AGA hebt of nog twijfelt, deze middag is perfect voor iedereen die meer wil leren over het fornuis en de sfeer van De Zeug wil ontdekken.

    WAAR & WANNEER

    De AGA kookdemonstratie vindt plaats van 12.00 – 16.00 uur in de showroom van De Zeug, in het gelijknamige achttiende-eeuwse pakhuis in Zaandam. De Zeug staat namelijk niet alleen bekend om haar ambachtelijke karakteristieke keukens, maar is ook AGA Living Center: je vindt er een groot assortiment AGA-fornuizen. Sven staat voor je klaar om je te helpen met het maken van de juiste keuze.

    De eerstvolgende edities:
    30 november 2024 – ‘Winterse smaken’
    29 maart 2025 –  ‘Lente editie’

    DE LENTE EDITIE

    Maak kennis met de voorjaarseditie van De Zeug op 29 maart, waar we de smaken van de lente centraal stellen! In het AGA Pakhuis staat een prachtig gedekte tafel voor je klaar, naast de keuken waar Pieter Kok in een gezellige, huiselijke sfeer heerlijke lente-gerechten bereidt. Tijdens deze interactieve beleving neemt De Zeug je mee op een culinaire reis door de wereld van AGA-fornuizen.

    Dit kun je verwachten:
    + Meergangendiner met frisse voorjaarsgerechten
    + Bijpassende wijn of frisdranken
    + Informatie en leuke weetjes over AGA-fornuizen en het unieke De Zeug concept
    + Tips & tricks voor koken op een AGA

    Er is plek voor maximaal 16 deelnemers; de editie gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. Kosten per persoon: € 110.

    een keuken voor het leven