AGA LIVING CENTER

Kijken, koken en proeven in het AGA Pakhuis


De Zeug maakt bijna alleen keukens met een AGA-fornuis: modern, maar in een klassiek jasje. Benieuwd naar het gebruik én de kookresultaten? Culinair expert Pieter Kok geeft je graag een kijkje in de keuken tijdens een kookdemonstratie. 


Koken op een AGA-fornuis is eenvoudig en leuk, en zo’n klassiek gietijzeren model staat natuurlijk prachtig in elke karakteristieke woning. Bovendien gaat ’ie een leven lang mee. Maar niet alleen daarom is De Zeug fan van de fornuizen van dit iconische merk: je maakt er ook nog eens de heerlijkste gerechten mee. Zelf ervaren? De Zeug organiseert een aantal keer per jaar het AGA Pakhuis, een interactieve kookdemonstratie onder leiding van – én met een meergangendiner door – gastheer Pieter Kok, onder meer bekend van Koffietijd en zijn boek Buiten eten met Pieter Kok.

VOOR WIE

Ben je van plan een AGA-fornuis te kopen of ben je benieuwd of het iets voor je is? Kom dan vooral langs. De kookdemonstratie is er voor iedereen die het koken op dit fornuis wil ervaren en de smakelijke resultaten wil proeven. Ook voor trotse bezitters van een AGA-fornuis is deze middag een aanrader: je ontmoet andere liefhebbers, doet culinaire inspiratie op en leert alles uit je fornuis te halen. Of je nou uitgebreid wil koken voor al je vrienden of doordeweeks snel een lekkere gezinsmaaltijd op tafel wil zetten.

WAAR & WANNEER

De AGA kookdemonstratie vindt plaats van 11.00 – 16.00 uur in de showroom van De Zeug, in het gelijknamige achttiende-eeuwse pakhuis in Zaandam. De Zeug staat namelijk niet alleen bekend om haar ambachtelijke karakteristieke keukens, maar is ook AGA Living Center: je vindt er een groot assortiment AGA-fornuizen. Sven staat voor je klaar om je te helpen met het maken van de juiste keuze.

De eerstvolgende edities:
14 september 2024 – ‘Zomerse smaken’
30 november 2024 – ‘Winterse smaken’
29 maart 2025 –  ‘Lente editie’

DE ZOMEREDITIE

Tijdens de AGA kookdemonstratie van 14 September wordt er gekookt met zomerse seizoensproducten. In het AGA pakhuis De Zeug staat een prachtig gedekte tafel voor je klaar, naast de keuken waar Pieter Kok in een huiselijke setting heerlijke gerechten bereidt. Tijdens de durende interactieve kookdemonstratie neemt Pieter je mee op culinaire reis door de wereld van AGA.

Dit kun je verwachten:
+ Meergangendiner met bijgerechten
+ Bijpassende wijn of frisdranken
+ Informatie en weetjes over AGA-fornuizen
+ Tips & tricks over koken op een AGA-fornuis

Er is plek voor maximaal 16 deelnemers; deze editie gaat door vanaf 10 aanmeldingen. Kosten per persoon: € 110.

Lijkt het je leuk hierbij aanwezig te zijn? Laat dan je gegevens achter via het inschrijfformulier hieronder, dan nemen we contact met je op. Heb je voedingsallergieën of dieetwensen (eet je bijvoorbeeld vegetarisch of veganistisch)? Laat het ook even weten. Tot snel!

    een keuken voor het leven