AGA LIVING CENTER
Handgemaakte keuken in kantoorgebouw uit 1912 in Dordrecht

Wens van de klant

Een keuken op de eerste verdieping

In dit pand dat al meer dan honderd jaar in gebruik is als kantoor, wordt gewoond op de bovenverdieping. Een keuken was daar nog niet en werd geheel door ons ontworpen en gebouwd. Om al het materiaal en meubels via de aanwezige smalle trap naar boven te krijgen, was passen en meten. Maar nu mag deze keuken er dan ook zijn.

In overleg met de klant heeft onze styliste een keuken met een rustige, prettige sfeer weten te creëren. Door met zorg gekozen details en kleurkeuzes, door de Friese witjes tegen de wanden en de tegelvloer in ruitpatroon van Winckelmans.

Het oersterke terrazzo-aanrechtblad is ter plekke door ons gestort. De messing meng- en kokendwaterkraan van Perrin & Rowe en de messing deurknopjes van eigen ontwerp geven een traditionele, maar tegelijkertijd luxe uitstraling aan het geheel.

De ruimte rondom de AGA-Masterchef Deluxe met inductiekookplaat is goed benut. Kasten en kastjes in allerlei maten vormen een speels geheel.

In de handgemaakte kast met zelfs glasroeden in de zijpanelen, komt serviesgoed heel mooi uit. Extraatje van deze keuken: een bankje onder het raam vanwaar je schepen over de Beneden Merwede ziet varen!

Bent u op zoek naar een karakteristieke keuken, op maat gemaakt en aansluitend op al uw wensen?
Wij denken graag met u mee en realiseren met ons team van vakmensen een keuken voor het leven. Neem vrijblijvend contact met ons op via link.

een keuken voor het leven