AGA LIVING CENTER

Een handgemaakte keuken in stijl

Zoekt u een keuken die perfect past bij u en uw woning? Helemaal naar wens, gemaakt door vakmensen met materialen van hoge kwaliteit? Denk dan eens aan een De Zeug-keuken. Of het nu gaat om een keuken in landelijke stijl, chic of klassiek met een vleugje modern, wij realiseren de keuken van uw dromen. Een keuken waar eigentijds gebruiksgemak en oorspronkelijke stijl samengaan.   

Met respect voor de historie van de woning

Wij zijn gespecialiseerd in handgemaakte keukens op maat. Door jarenlange ervaring weten we als geen ander wat er komt kijken bij het realiseren van de ideale keuken. Daarbij werkt handgemaakt en op maat gemaakt het best. Want alleen dan kan er tot in de details worden ingespeeld op de ruimte, met respect voor de historie en oorspronkelijke stijl van de woning. En alleen dan kunnen uw wensen worden waargemaakt.

Eigen visie en signatuur

Wij worden gedreven door passie en vakmanschap. Door alles zelf te maken en letterlijk in eigen hand te houden, hebben we in de loop der jaren een eigen visie en signatuur ontwikkeld. Een keuken die past bij het karakter van de woning en het gebruik van hoogwaardige materialen en kwaliteitsproducten staan daarin bovenaan. Of het nu gaat om een monumentenwoning of niet. Ook besteden we veel aandacht aan details. Onze zelfontworpen handgrepen en scharnieren zijn daar een voorbeeld van. Ze dragen bij aan de signatuur van onze keukens.

Uit de Zaanstreek

Veel van het werk wordt verricht in onze werkplaats in Assendelft. Een team van vakmensen is hier dagelijks in de weer. We werken het liefst met massief hout. Voor lades, deuren, werkbladen en kozijnen. Voor de servieskast die straks de blikvanger in de keuken zal zijn. En voor de op ambachtelijke wijze gemaakte paneeldeuren en lades van kasten en kastjes. We omarmen daarbij de traditionele houtbouwtechniek uit de Zaanstreek, want daar liggen onze wortels.

Speciaal voor u ontworpen

Onze ambachtelijke werkwijze en het gebruik van hoogwaardige materialen geven sfeer en cachet aan een keuken. Handgemaakt wil ook zeggen, exclusief ontworpen voor u. Naar uw persoonlijke behoefte, smaak en budget. Niet alleen de indeling, de meubels en het materiaal, ook het kleurenpalet kiest u zelf. Een De Zeug-keuken is namelijk ook een handgeschilderde keuken. Uiteraard denken wij in alles met u mee!
Amsterdam
Den Haag
Dordrecht
Handgemaakte keuken Woerden
Handgemaakte keuken Woerden
Handgemaakte keuken Woerden
Handgemaakte keuken Woerden
Handgemaakte keuken Woerden
Handgemaakte keuken Woerden
Handgemaakte keuken Woerden
Woerden
Handgemaakte keuken Aerdenhout
Handgemaakte keuken Aerdenhout
Aerdenhout
Handgemaakte keuken Amersfoort
Handgemaakte keuken Amersfoort

Belgisch hardsteen en Friese witjes

Zoals al gezegd zijn onze keukens duurzame keukens. Want door alleen materialen en producten van hoge kwaliteit te gebruiken die tegen een stootje kunnen, kan een De Zeug-keuken een leven lang mee. Wij zijn niet trendgevoelig, maar gaan voor de lange termijn.
We werken met vaste leveranciers uit binnen- en buitenland. Leveranciers van keukenapparatuur zoals AGA, Quooker, Falcon of Novy, aanrechtbladen van Belgisch hardsteen, terrazzo of marmer uit Italië, Winckelmans-vloeren en wandtegels, zoals de beroemde Friese witjes uit Sneek. Sommige aanrechtbladen worden op locatie gestort.

Geen afval

Na het plaatsen van de keuken, laten wij u niet achter met een afvalberg van plastic en karton. Alles wat uit de werkplaats moet komen, is in dekens gewikkeld. En die dekens nemen we ook weer mee!

Een handgemaakte keuken van De Zeug

Ziet u het al voor zich, die nieuwe keuken?
Op onze website www.dezeug.nl staan voorbeelden van projecten die wij al hebben gerealiseerd. Neem er eens een kijkje!
Ook bent u van harte welkom in onze sfeervolle showroom. Deze is gevestigd in een graanpakhuis uit 1647 in Zaandam. Hier zijn door ons ontworpen en gebouwde modelkeukens inclusief apparatuur te zien. Een ideale plek om inspiratie op te doen of om de mogelijkheden bespreken voor een keuken op maat.
Wij nodigen u graag uit aan onze keukentafel om uw wensen en ideeën te bespreken!

Reviews

“Het eerste contact gaf al meteen een goed gevoel, bezoek aan de showroom, uitgebreide uitleg, direct een prijsopgave. Uitsluitend vakmensen die trots zijn op wat zij maken en dat mag ook: Het resultaat is geweldig! Wij gaan genieten van onze prachtige keuken. Dank jullie wel.”

“In ons vorige huis hebben wij in 2017 een keuken laten plaatsen door de Zeug, omdat wij zo blij waren met deze keuken hebben wij in 2022 weer een mooie keuken laten plaatsen door de Zeug. Wederom hebben Sven en Rik heel goed meegedacht en frisse ideeën gedeeld, het resultaat is werkelijk geweldig. De keuken past precies binnen de tijdsgeest van het pand.

We zijn heel blij met het resultaat!”

“Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk, het ambachtelijk vakmanschap, de punctuele realisatie van de planning en de drive om alles tot in de puntjes in orde te willen maken. We zijn heel erg blij met de keuken. Jullie hebben er twee nieuwe ambassadeurs bij!”

een keuken voor het leven