AGA LIVING CENTER

AGA Living Center De Zeug

De Zeug is een AGA Living Center, wat betekent dat wij een officiële toeleverancier van AGA-producten zijn. Zoals AGA cookers en AGA fornuizen. Wij leveren elk type AGA-fornuis, de beschikbare uitbreidingen en een grote collectie AGA-cookware. Wilt u meer informatie over de fornuizen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 075-6160518 of vul ons contactformulier in.

U bent vanzelfsprekend ook van harte welkom in onze showroom in Zaandam, waar we ieder type fornuis hebben staan. De Zeug organiseert ook regelmatig kookworkshops met AGA-producten.

Handgemaakte keuken Ijmuiden

Kwaliteit, karakter en duurzaamheid van uw AGA cooker

AGA combineert hoogstaande kwaliteit en een klassieke uitstraling met moderne warmtetechnieken. Door gelijkmatig warmte te verspreiden in de oven, behouden gerechten hun smaak beter en drogen ze niet uit.

Het klassieke AGA-fornuis werd ongeveer 80 jaar geleden ontworpen door de Zweedse Nobelprijswinnaar Gustaf Dalén. Vandaag de dag is men nog steeds niet uitgekeken op deze prachtige fornuizen, die staan voor kwaliteit, multifunctionaliteit, duurzaamheid en karakter. Het stijlvolle fornuis is een prachtige aanvulling op iedere keuken. Door de grote verscheidenheid aan kleuren waarin de fornuizen leverbaar zijn, is het fornuis bovendien perfect af te stemmen op uw interieur.

De Zeug AGA Living Center levert elk type fornuis van AGA en de bijbehorende verkrijgbare uitbreidingen, zoals de AGA Module. AGA-fornuizen kunnen geleverd worden voor drie verschillende brandstofaansluitingen: elektriciteit, aardgas en propaan.

AGA Fornuis donker

een keuken voor het leven