Kookworkshop



Kookworkshops worden uitgesteld tot nader bericht omtrent het COVID-19 virus en de richtlijnen van het RIVM.

Voor iedereen die graag meer wil weten over het gebruik van een AGA Fornuis, organiseren wij met regelmaat een Kookworkshop. Hier staat het gebruik van het AGA fornuis centraal en maken we samen met de aanwezige cursisten een heerlijke lunch en diner.


De samenstelling van het menu is onder de bezielende leiding van Sven Kuipers, eigenaar van De Zeug - AGA Living Centre, in samenwerking met Chef Kok Pieter Kok opgemaakt en uitgewerkt, om zelf mee aan de slag te gaan.


De aanwezige cursisten worden in groepjes verdeeld, en gaan gezamenlijk aan de slag, aan de hand van recepten die voor deze workshop zijn gemaakt door Chef Kok Pieter Kok. In onze showroom, gevestigd in een sfeervol, Eeuwen oud pakhuis uit 1647, waar meerdere AGA Fornuizen gebruiksklaar staan, laten wij u ervaren wat er allemaal mogelijk is met het AGA Fornuis. Of het nu gaat om simpele of gecompliceerde gerechten, alles komt aan de orde, zodat het slechts een kwestie van herhalen is, als u dit thuis nogmaals gaat maken, hierdoor kunnen de AGA gebruikers hun skills bijwerken, optimaliseren en verfijnen.



Wat kunt u verwachten?



Er is tijdens deze workshop voldoende gelegenheid om alle vragen omtrent het koken op een AGA Fornuis, of speciale toepassingen te bespreken met Pieter en Sven. In een ongecompliceerde setting doet elke cursist waar hij of zij goed in is, onder leiding van Sven en Pieter, om uiteindelijk met elkaar te genieten van het gezamenlijke resultaat. Samen eten, en de tijd om met elkaar te praten en informatie uit te wisselen. We starten om 11:00 uur, met koffie of thee, en iets lekkers uit de AGA oven. Vervolgens bereiden we de gerechten voor de lunch en gaan we aansluitend aan tafel om ze te proeven. Na de lunch vervolgen we met de voorbereiding van de gerechten waar we de dag als diner mee afsluiten. Dit alles onder het genot van een drankje en heel veel gezelligheid.


We sluiten de dag af met de receptenbundel, samengesteld door Sven en Pieter, waarin alles staat dat we die dag hebben gemaakt. Deze is weer te gebruiken als men er thuis mee aan de slag gaat, ons hoofddoel is om het de AGA gebruiker makkelijker te maken en zonder stress, voor een (groot) gezelschap mooie gerechten te verzorgen. Kortom te genieten van dat wat een AGA Fornuis te bieden heeft.. Tevens kunt u de AGA Cookware materialen die we onder andere gebruikt hebben tijdens de kook workshop zien en aanschaffen in onze showroom, waar wij u de voordelen van de verschillende producten kunnen laten zien.





Kookworkshop



Kookworkshops worden uitgesteld tot nader bericht omtrent het COVID-19 virus en de richtlijnen van het RIVM.

Voor iedereen die graag meer wil weten over het gebruik van een AGA Fornuis, organiseren wij met regelmaat een Kookworkshop. Hier staat het gebruik van het AGA fornuis centraal en maken we samen met de aanwezige cursisten een heerlijke lunch en diner.


De samenstelling van het menu is onder de bezielende leiding van Sven Kuipers, eigenaar van De Zeug - AGA Living Centre, in samenwerking met Chef Kok Pieter Kok opgemaakt en uitgewerkt, om zelf mee aan de slag te gaan.


De aanwezige cursisten worden in groepjes verdeeld, en gaan gezamenlijk aan de slag, aan de hand van recepten die voor deze workshop zijn gemaakt door Chef Kok Pieter Kok. In onze showroom, gevestigd in een sfeervol, Eeuwen oud pakhuis uit 1647, waar meerdere AGA Fornuizen gebruiksklaar staan, laten wij u ervaren wat er allemaal mogelijk is met het AGA Fornuis. Of het nu gaat om simpele of gecompliceerde gerechten, alles komt aan de orde, zodat het slechts een kwestie van herhalen is, als u dit thuis nogmaals gaat maken, hierdoor kunnen de AGA gebruikers hun skills bijwerken, optimaliseren en verfijnen.



Wat kunt u verwachten?



Er is tijdens deze workshop voldoende gelegenheid om alle vragen omtrent het koken op een AGA Fornuis, of speciale toepassingen te bespreken met Pieter en Sven. In een ongecompliceerde setting doet elke cursist waar hij of zij goed in is, onder leiding van Sven en Pieter, om uiteindelijk met elkaar te genieten van het gezamenlijke resultaat. Samen eten, en de tijd om met elkaar te praten en informatie uit te wisselen. We starten om 11:00 uur, met koffie of thee, en iets lekkers uit de AGA oven. Vervolgens bereiden we de gerechten voor de lunch en gaan we aansluitend aan tafel om ze te proeven. Na de lunch vervolgen we met de voorbereiding van de gerechten waar we de dag als diner mee afsluiten. Dit alles onder het genot van een drankje en heel veel gezelligheid.


We sluiten de dag af met de receptenbundel, samengesteld door Sven en Pieter, waarin alles staat dat we die dag hebben gemaakt. Deze is weer te gebruiken als men er thuis mee aan de slag gaat, ons hoofddoel is om het de AGA gebruiker makkelijker te maken en zonder stress, voor een (groot) gezelschap mooie gerechten te verzorgen. Kortom te genieten van dat wat een AGA Fornuis te bieden heeft.. Tevens kunt u de AGA Cookware materialen die we onder andere gebruikt hebben tijdens de kook workshop zien en aanschaffen in onze showroom, waar wij u de voordelen van de verschillende producten kunnen laten zien.