AGA LIVING CENTER
Nieuwe keuken voor oude pastorie in Velsen-Zuid

Wens van de klant

Een keuken van alle gemakken voorzien die past bij deze dienstwoning

Het pand waarin deze keuken en bijkeuken zich bevinden is een pastorie uit 1889. Lange tijd was dit het domein van het kerkelijk personeel en puur praktisch ingericht. De pastorie is inmiddels geheel gerenoveerd door de huidige bewoners. Zij zochten daar een keuken bij met meer comfort en geschikt voor een gezin met kinderen.

Gekozen is voor een keuken en bijkeuken in een rustige uitstraling. De blauwgrijze kleur van het houtwerk is Parma Gray van Farrow & Ball. Al het houtwerk is met de hand en op maat gemaakt. De kastdeuren met houten panelen komen goed tot hun recht in deze keuken.

Het aanrechtblad is van Belgisch hardsteen en heeft een spoelbak met uitzicht, want deze is recht voor het raam. Dit aanrechtblad is uit één blok steen gehouwen. De donkere kleur van het blad, het wit van de kleine wandtegels en het blauwgrijs combineren goed. Treffend gekozen daarbij is de houten vloer in ossenbloedrood.

Er staan in deze keuken een gasversie van de AGA-Six Four en inbouwapparatuur van Miele die is weggewerkt achter kastdeuren. De kranen zijn van Volevatch en Quooker.
De bijkeuken heeft veel voorraadruimte. De foto met de kastenset van hangkast en dressoir geeft een kijkje in dit deel van de keuken. Is het geen plaatje?

Bent u op zoek naar een karakteristieke keuken, op maat gemaakt en aansluitend op al uw wensen?
Wij denken graag met u mee en realiseren met ons team van vakmensen een keuken voor het leven. Neem vrijblijvend contact met ons op via link.

een keuken voor het leven