AGA LIVING CENTER
Handgemaakte keuken in Middelie

In dit landelijk gelegen oude melklaboratorium hebben wij een bijpassende landelijke keuken mogen maken. De klant had altijd al een landelijke keuken willen hebben en was recentelijk verhuisd naar dit pand uit 1890.

Handgemaakte keuken Middelie
Handgemaakte keuken Middelie
Handgemaakte keuken Middelie
Handgemaakte keuken Middelie
Opdracht was om een keuken te ontwerpen met veel opberg en die opging in de ruimte. Door de opstelling en het kookeiland centraal te plaatsen is deze wens vervuld. Het massief terrazzo blad met in het eiland de 100cm Falcon Classic Deluxe en de tegeltjes spoelbak zijn echte blikvangers. De paneeldeuren met duivenjager profiel, kozijnen met scharnierhol en het lijstwerk versterken het landelijke gevoel. In de hoge kasten zijn een Miele koelkast en vriezer weggewerkt, de Miele vaatwasser zit links van de gootsteen.
Handgemaakte keuken Middelie
De opdracht was om een keuken te ontwerpen met veel opberg en die opging in de ruimte. Door de opstelling en het kookeiland centraal te plaatsen is deze wens vervuld.
Het massief terrazzo blad met in het eiland de 100cm Falcon Classic Deluxe en de tegeltjes spoelbak zijn echte blikvangers. De paneeldeuren met duivenjager profiel, kozijnen met scharnierhol en het lijstwerk versterken het landelijke gevoel. In de hoge kasten zijn een Miele koelkast en vriezer weggewerkt, de Miele vaatwasser zit links van de gootsteen.
Bent u op zoek naar een karakteristieke keuken, op maat gemaakt en aansluitend op al uw wensen?
Wij denken graag met u mee en realiseren met ons team van vakmensen een keuken voor het leven. Neem vrijblijvend contact met ons op via link.
Handgemaakte keuken Middelie Handgemaakte keuken Middelie Opdracht was om een keuken te ontwerpen met veel opberg en die opging in de ruimte. Door de opstelling en het kookeiland centraal te plaatsen is deze wens vervuld. Het massief terrazzo blad met in het eiland de 100cm Falcon Classic Deluxe en de tegeltjes spoelbak zijn echte blikvangers. De paneeldeuren met duivenjager profiel, kozijnen met scharnierhol en het lijstwerk versterken het landelijke gevoel. In de hoge kasten zijn een Miele koelkast en vriezer weggewerkt, de Miele vaatwasser zit links van de gootsteen. Handgemaakte keuken Middelie

een keuken voor het leven