AGA LIVING CENTER
Lichte keuken in tussenwoning uit 1890 in Bloemendaal

Wens van de klant

Meer ruimte en plek voor een AGA-fornuis

Handgemaakte keuken Bloemendaal
Handgemaakte keuken Bloemendaal
Handgemaakte keuken Bloemendaal
Handgemaakte keuken Bloemendaal
Handgemaakte keuken Bloemendaal
Handgemaakte keuken Bloemendaal
Handgemaakte keuken Bloemendaal

De niet zo heel grote keuken en de woonkamer waren gescheiden in deze woning. Het idee ontstond om de muur ertussen weg te halen. Zo ontstond een open keuken, die toch ook nog enigszins afgescheiden van de woonkamer is door de nieuwe kastenwand.

Ook kwamen er nieuwe deuren naar het terras en de tuin. De ruimte rondom de deuren is optimaal gebruikt met links en rechts servieskasten. Vanachter de glazen deuren met roedeverdeling komt het serviesgoed extra mooi uit. Boven de deuren naar de tuin is een open kastruimte, die bijdraagt aan de fijne sfeer in deze keuken.

Waar eerst een zijdeur was, zit nu een raam. Met als voordeel dat het aanrechtblok ook hier door kan lopen. Het AGA-fornuis heeft een centrale plek in de keuken gekregen met aan weerskanten lades en opbergruimte. Links is de koelvriescombinatie ingebouwd, rechts het spoelgedeelte met de Classic Quooker. Het koffiezetapparaat is weggewerkt in een lade onder de trap. Handig!

Op de hele begane grond ligt dezelfde parketvloer van eikenhout. Op deze parketvloer na, werd al het houtwerk door ons gemaakt in onze werkplaats in Assendelft.

Bent u op zoek naar een karakteristieke keuken, op maat gemaakt en aansluitend op al uw wensen?
Wij denken graag met u mee en realiseren met ons team van vakmensen een keuken voor het leven. Neem vrijblijvend contact met ons op via link.
Handgemaakte keuken Bloemendaal Handgemaakte keuken Bloemendaal Handgemaakte keuken Bloemendaal Handgemaakte keuken bloemendaal Handgemaakte keuken Bloemendaal

een keuken voor het leven