AGA LIVING CENTER
Handgemaakte keuken Bloemendaal

Handgemaakte keukens op maat

De Zeug is gespecialiseerd in het ontwerpen, samenstellen en installeren van handgemaakte keukens op maat. Door onze jarenlange ervaring en vakbekwame ambachtslieden zijn wij in staat voor elk type ruimte een unieke keuken op maat te verzorgen, geheel aangepast aan uw persoonlijke wensen en eisen. De Zeug is uw ideale partner om uw droomkeuken te realiseren.

Heeft u al ideeën over hoe u uw droomkeuken zou willen indelen of bent u benieuwd naar wat er zoal mogelijk is op het gebied van stijlen, materialen en keukenapparatuur? Neem dan contact met ons door te bellen naar 075-6160518 of vul ons contactformulier in. In een kennismakingsgesprek voorzien wij u graag van uitgebreide informatie over de mogelijkheden en geven wij u een eerlijk advies.

De Zeug onderscheidt zich door kwalitatief hoogstaande keukens op maat te leveren. Op ambachtelijke wijze creëren wij, geheel naar uw smaak en voorkeuren, de meest fraaie keukens. Wij gebruiken hierbij uitsluitend de mooiste materialen en beste houtsoorten. Uw droomkeuken moet immers een leven lang mee kunnen gaan.

De Zeug denkt niet in standaardmaten en modules. Iedere keuken is uniek in omvang en stijl. Of u nu een jaren 30 keuken, een moderne keuken, een landelijke keuken, een Oudhollandse keuken of een klassieke keuken wilt; ze worden stuk voor stuk voor u ontworpen, op maat gemaakt en met de hand geschilderd.

Ongeacht welke stijl u kiest, uw keuken kan vanzelfsprekend worden voorzien van de modernste gemakken en beste keukenapparatuur. Ook met de keukenapparatuur kunnen we u helpen. De Zeug is niet voor niets een officiële Miele dealer en een erkend AGA Living Center. Zo kunt u bij ons ook een AGA of Falcon fornuis en AGA cooker bestellen. Ook voor kranen bent u bij De Zeug aan het juiste adres. Wij bieden een ruime selectie aan kwaliteitskranen.

een keuken voor het leven