AGA LIVING CENTER

Over Falcon

Falcon fornuizen kennen een lange en rijke geschiedenis. Zo is het eerste Falcon fornuis, de Kitchener, bijvoorbeeld ontwikkeld en gebouwd in 1830 op dezelfde grond waar de huidige fabriek huisvest.

Falcon heeft zich in de ruim 180 jarige geschiedenis ontwikkeld tot een geliefd merk over de hele wereld.

Sinds de ontwikkeling en fabricage van de eerste Kitchener, welke nog steeds wordt aangeboden, is Falcon altijd trouw gebleven aan zijn merkwaarde en staat vakmanschap hoog in het vaandel.

Falcon Fornuis

Multifunctioneel koken

Een vrijstaand multifunctioneel fornuis heeft veel voordelen ten opzichte van een ingebouwde oven. Behalve dat het multifunctioneel fornuis hèt middelpunt van de keuken is – of het nu een fornuis is van roestvast staal met een professionele uitstraling of in kleur is afgewerkt biedt een multifunctioneel fornuis enorm veel kookmogelijkheden en flexibiliteit.

Als u kiest voor een multifunctioneel fornuis van Falcon beschikt u over een grotere oven – zelfs twee als u wilt – inclusief een multifunctionele oven met ontdooi-, circulatiegrill-, bruin- en turboheteluchtfunctie, die bovendien snel reageert voor snellere verwarmingstijden. Ook beschikt u over een grill met hoog vermogen, keuze uit een kookplaat voor gas, keramiek of inductie, een krachtige wokpit en een opberglade. Dat is veel inhoud voor een fornuis dat maar 30 cm breder is dan een standaard ingebouwde oven.

Vergeet ook niet dat u kunt kiezen uit uiteenlopende formaten, stijlen en kleuren. Dus wat uw culinaire behoeften ook zijn, een multifunctionele oven is de ultieme alles-in-één-oplossing.

een keuken voor het leven