AGA LIVING CENTER

De AGA Module

De AGA Module is een AGA van 60 centimeter breed, vooral bedoeld als aanvulling op een ander AGA-fornuis. Ideaal voor wie voor het maximum aan culinaire mogelijkheden en ovenruimte wil gaan.

AGA Living Center
Maatwerk keuken

Productspecificaties van de AGA Module

De AGA Module is een conventioneel kooktoestel in het vertrouwde AGA-design.

Deze losse module kan gekoppeld worden aan een AGA eR7 en een AGA R7, zowel bij het 3-oven als het 5-oven model. Ideaal voor wie maximaal wil kunnen koken, bakken, wokken, stoven en nog veel meer.

De AGA Module is echter ook te gebruiken als vrijstaand fornuis.

Ovens

De AGA Module beschikt over twee elektrische, keramische ovens. Een slow-cooking oven ofwel sudderoven met grill (boven) en een heteluchtoven (onder). Beide ovens hebben een inhoud van ruim 30 liter. Als aanvulling op een andere AGA-cooker zorgt dit voor veel extra ovenruimte.
De sudderoven kan tot een temperatuur van 120 graden Celsius worden ingesteld. De heteluchtoven is instelbaar tot 230 graden Celsius. Beide ovens zijn in 15 à 20 minuten op temperatuur.

Kookplaat

De AGA Module is verkrijgbaar met vier keramische branders (keramische kookplaat) of met vier gaspitten, waaronder een wokbrander (gaskookplaat). Beide kookplaten zijn snel op temperatuur. De gaskookplaat heeft gietijzeren pannendragers.

Accessoires

Alles wat nodig is bij het gebruik van deze AGA wordt meegeleverd. Zoals ovenroosters, een grillslede, een braadslede en een bakplaat.

De AGA Module is net als alle andere AGA’s verkrijgbaar in zo’n 15 kleuren. Van Aubergine en Blush tot Olivine, Pearl Ashes en Zwart. Echter, de zijpanelen zijn bij dit model altijd zwart.

Voor welke kleur gaat u?

AGA Module of AGA 60?

Als losstaand kooktoestel zijn beide fornuizen geschikt voor in de kleinere keuken.
Het belangrijkste verschil zit ‘m in de ovens. Waar de AGA Module beschikt over twee conventionele ovens heeft de AGA 60 twee gietijzeren ovens.
Dat betekent dat bij de AGA Module het koken op de kookplaat zal plaatsvinden en niet zoals gebruikelijk bij de meeste AGA’s in de oven. Bij dit model fornuis is er namelijk geen sprake van de zogenaamde stralingswarmte van het gietijzer. Dit is dus wel het geval bij de AGA 60.
De AGA Module is in tegenstelling tot de AGA 60 te koppelen aan een ander AGA-fornuis.
Zo kan een kooktoestel worden gecreëerd met een breedte van 160 tot 210 centimeter. Een pronkstuk in de keuken!

Maatwerk keuken 2

Wat klanten zeggen

Prachtig ambachtelijk vakmanschap!

Tomas Hink

Deze groep mensen met liefde voor ambacht en keukens, maakt een keuken waar je je in thuis voelt. Alsof het er altijd al gezeten heeft, en je zo nog 50 jaar vooruit kunt. Tijdloos, smaakvol en ingenieus ontworpen.

Anika Molenaar

Wie eenmaal gewend is aan een AGA wil niet anders meer. Koken met AGA wordt niet voor niets wel een way of living genoemd. De hoofdmaaltijd bereiden en tegelijkertijd een taart laten garen, kruiden drogen, een eitje bakken en alvast het serviesgoed voorverwarmen, met een AGA kan het.

De Zeug is een AGA Living Center. In onze showroom in Zaandam staan meerdere AGA-fornuizen. We geven professioneel advies, antwoord op al uw vragen en desgewenst een demonstratie van een AGA-fornuis.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van ambachtelijke keukens. Daardoor is het mogelijk om in onze showroom AGA-fornuizen te zien in door ons gebouwde keukens. Ook organiseren we geregeld een AGA-kookworkshop. Houd onze site www.dezeug.nl en socials in de gaten!

een keuken voor het leven