AGA LIVING CENTER

AGA Masterchef Deluxe

De AGA Masterchef Deluxe is het nieuwste fornuis binnen de AGA-familie. Dit type fornuis heeft veel mogelijkheden en nieuwe functies. En ook deze AGA cooker heeft het stijlvolle, kenmerkende AGA-design. Het is daarom een eye-catcher in iedere keuken.

De AGA Deluxe is er in twee maten, namelijk 90 centimeter of 110 centimeter breed: de AGA Masterchef Deluxe 90 en de AGA Masterchef Deluxe 110. Beide modellen zijn verkrijgbaar als gasfornuis of met een inductiekookplaat. De keus is aan u.

Masterchef Deluxe 90 Cooker_Salcombe Blue

Productspecificaties van de AGA Masterchef Deluxe

Welke AGA Masterchef Deluxe u ook kiest, met allemaal is het heerlijk koken, bakken, wokken, grillen en nog veel meer. Zowel de Masterchef Deluxe 90 als de Masterchef Deluxe 110 zijn vrijstaande fornuizen met drie of vier ovens. Deze zijn voorzien van mantelkoeling, wat wil zeggen dat de ovens aan de buitenkant nooit te heet zullen worden. Prettig in gebruik zijn ook de zogenaamde soft-close deuren.

De Masterchef Deluxe 90 en de Masterchef Deluxe 110 is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder zwart, wit en crème. Dat geeft de mogelijkheid om de perfecte kleur bij uw keuken te kiezen. Deze nieuwe serie AGA cookers valt in energieklasse A.

Masterchef Deluxe 110 Cooker_Salcombe Blue

Ovens

Iedere AGA Masterchef Deluxe heeft een multifunctionele oven, een heteluchtoven en een grill-oven. De Masterchef Deluxe 110 heeft als extra ook nog een sudderoven.
De multifunctionele oven is de hoofdoven met keus uit acht standen, waaronder: bovenwarmte, onderwarmte, ontdooien en rapid response (nieuwe functie!). In deze oven zit ook een braadspit en een vleesthermometer om de binnentemperatuur van vlees en gerechten te meten (nieuwe functie!).
De compacte heteluchtoven is vooral geschikt voor kleine gerechten en voor het opwarmen van bijvoorbeeld afbakbroodjes of een pizza.
De elektrische grilloven heeft een veilig glide-out systeem en een 4-standenrooster.
De zogenaamde slow cooking- of sudderoven van de AGA Masterchef Deluxe 110 kan worden ingesteld van 80 tot 140 graden Celsius. Deze oven is heel handig om bijvoorbeeld gerechten in  warm te houden of voor het kort verwarmen van serviesgoed.

AGA Master Deluxe Documenten

Wat klanten zeggen

Zeer betrokken om samen het beste en mooiste resultaat te bereiken. vanaf het eerste contact altijd prettig en vriendelijk.

Gijs Roos

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk, het ambachtelijk vakmanschap, de punctuele realisatie van de planning en de drive om alles tot in de puntjes in orde te willen maken. We zijn heel erg blij met de keuken. Jullie hebben er twee nieuwe ambassadeurs bij!

Jan Kleine

Kom langs in ons AGA Living Center

Informeer voor prijzen van onze AGA fornuizen door te bellen 075-6160518 of neem met ons op via info@dezeug.nl. Wij geven u graag meer informatie.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Zaandam, waar de fornuizen te zien zijn en waar we u graag meer vertellen over AGA-producten.

een keuken voor het leven