Handgemaakte keuken Bilthoven
10 maart 2020
Handgemaakte keuken Uitgeest
4 maart 2020

Zuid HollandEen jaren 30 woning, met oude details en glas in loodramen, met een keuken van nu. Het uitgangspunt bij deze keuken is een by deVol stijl. Werkbladen van 3cm massief Carrara marmer, en een porseleinen spoelbak van Villeroy & Boch in het schiereiland.

De stijlen zijn zonder scharnierhol en met platte scharnieren. De messing accenten in de schelpen op de lades en kasten, gecombineerd met de P&R satin brass kraan met porseleinen hendels, versterken dit ontwerp. De evenwichtige en rustige uitstraling wordt verkregen met de kleur Elephants breath 229 van F&B. Voor de tegels hebben we gebruik gemaakt van de witjes in 6 tinten grijs. De combinatie van kleur, marmer, witjes en de satin brass details zorgen voor de chique Engelse stijl.

Voor een ondiepe nis hebben we een functionele kast ontworpen, waar uiteenlopende zaken zo voor het grijpen staan. De Novy wasemkap is opgenomen in de schouw met led verlichting, die er voor zorgt dat er voldoende licht op het fornuis is tijdens het koken. De pannenplank is voorzien van een extra roede waar door middel van haken, lepels en pannen aan kunnen worden opgehangen. De pannen collectie heeft zijn plek gevonden in 1 van de diepe ladekasten. Waardoor er ruimte is voor de kookboeken op de pannenplank. Ondanks de beperkte ruimte creëerden wij een volwaardige keuken, voor een gezin van 5 personen.

  • Wat onze klant zegt

    Hele prettige samenwerking! Er werd uitgebreid de tijd genomen, goed geluisterd en meegedacht. We zijn heel tevreden met het resultaat: een prachtige, handgemaakte keuken op maat die prachtig past bij de stijl van ons jaren '30 huis maar die wel helemaal van nu is.

    Wat onze klant zegt