Handgemaakte keuken Zuid Holland
10 maart 2020
Interieur op maat Haarlem aan het Spaarne
12 januari 2020

UitgeestEen fraaie, landelijke keuken, die mooi aansluit op de woonkamer. Hier is gekozen voor een Belgisch Hardstenen werkblad, van 4 cm dik met een massieve bak, en een smetplint tegen de wand. De keuken is uitgevoerd met bossingpaneel deurtjes met duivenjagerprofiel. Hierbij is gebruik gemaakt van een kozijn met scharnierhol en vaasknopscharnieren, waardoor de keuken een traditionele uitstraling krijgt.

Dit alles in kleur gegrond en op locatie afgeschilderd in de kleur Elephants break 229 van F&B De kastdeuren zijn voorzien van ovaal houten knoppen, die wij zelf handmatig in de gewenste kleur brengen en afwerken met een matte lak. Voor de tegels is de speelse keus gemaakt voor witjes in 6 tinten grijs, en boven het Falcon Classic 100, inductie fornuis, een liefelijk handgeschilderd tegeltableau met roodborstjes op een waslijn met vaatdoekje.

Een Novy afzuigunit is weggewerkt in de sierlijke schouw, die de vorm van de keuken benadrukt. De achterwanden zijn voorzien van houten deeltjes in verschillende breedtes. Miele inbouw apparatuur, zorgt dat deze keuken is voorzien van alle moderne gemakken, die zorgvuldig achter de deurpanelen hun plaats hebben gekregen. Een functionele pannenplank met led verlichting zorgt voor voldoende en aangename verlichting op het werkblad, waar een P&R kraan en een Classic Quooker van geborsteld nikkel een mooi totaal bieden.

Achter het dressoir is een convector verwarming weggewerkt waarin zowel aan de onder- als aan de bovenzijde rekening is gehouden met de warme luchtcirculatie. Een heerlijke tijdloze keuken met liefde voor het vakmanschap.

  • Wat onze klant zegt

    Wat zijn wij blij met onze keuken! Het eindresultaat is nog mooier dan verwacht! Stap voor stap zijn wij, samen met De Zeug, het proces ingegaan en op zeer prettige wijze hebben we alle mogelijkheden bekeken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De uitvoering en planning verliepen prettig en relaxed. Zelfs in die fase kwam men nog met suggesties waarvan wij dankbaar gebruik hebben gemaakt. Wat ons betreft een absolute aanrader!

    Wat onze klant zegt

Stap binnen en kijk rond