Interieur op maat gemaakt
Handgemaakte keuken Aardenhout
22 april 2021
Handgemaakte keuken Middelie
Handgemaakte keuken Middelie
2 januari 2021

HaarlemDe klant had een bestaand AGA fornuis op gas en deze moest vervangen worden voor een met inductie. Bij ons in de showroom kwam daar de keuken bij met nog een aantal andere werkzaamheden.

De Keuken was een lange ruimte met een gemetseld kookgedeelte rechts waar nu de koelkast staat. met het weghalen is er de mogelijkheid ontstaan om de nieuwe AGA Masterchef Deluxe naar links te verplaatsen. Het werkgedeelte is nu veel praktischer geworden en er is opberg ontstaan aan de rechterkant. Aan de ander muur is een hoge buffet/servieskast gebouwd met preptable en kruidenkast. Het koffieapparaat staat op het massief Eiken blad van de preptable met daar boven het kruidenwandrek.

De spoelbak is een porseleinen van Shaws met daarop een massief Belgisch hardstenen aanrechtblad. Boven de Smetplint zijn de Friese witjes gebruikt als afwerking, ideaal om af te nemen en goed schoon te houden. Alle Miele inbouwapparatuur is netjes weggewerkt achter de houten paneeldeuren en zelfs is er een plintboiler onder het gootsteenkastje ingebouwd.

  • Wat onze klant zegt

    Toen we de showroom binnen kwamen en daar de prachtige keukens zagen, waren we al verkocht. En na met Sven te hebben gekeken naar de mogelijkheden en we een eerste tekening zagen van hoe onze nieuwe keuken eruit zou kunnen zien, werd dat gevoel alleen maar sterker. Sven heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en denkt daar zelf ook heel goed in mee. Hij komt met oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hadden. Daarnaast zijn de mensen waarmee Sven samenwerkt, zonder uitzondering, eveneens meedenkende en betrokken vaklui. Geen moeite is te veel en het doel van hen allen is de klant tevreden stellen. Wij zijn nu de trotse bezitter van een unieke, handgemaakte keuken en kunnen iedereen die hier naar op zoek is de Zeug van harte aanbevelen.

    Wat onze klant zegt