Handgemaakte keuken Bussum
23 maart 2020
Interieur op maat Aardenhout
16 maart 2020

BollenstreekIn dit statige Pand uit 1893, is gekozen voor de zichtlijn, mooie symmetrische lijnen die harmonie aan de ruimte bieden. In deze keuken is de hond geïntegreerd en heeft een eigen plek in één van de kasten, waar deze, van de vloer, een heerlijke rustplek vind om onderdeel van het gezin te zijn.

Het beginpunt van deze keuken was voor deze klant de kleur groen, zij heeft gekozen om de schitterende velours gordijnstof uit Engeland als uitgangspunt te gebruiken voor de kleurkeuze. De persoonlijke wensen voor kastruimte, voor het netjes opbergen van hondenriem, sportschoenen en tuin laarzen hebben wij opgelost door aan de kopse kant van het werkblad, bij de tuindeur, kastruimte te creëren. Een geïntegreerde afvalbak vind aan de andere kant van het werkblad zijn behuizing in een kiep/kantel systeem.

Een terrazzo werkblad, dat met de hand op locatie is gestort en hier, in verband met de kleurstelling, een groene glastint toegevoegd, omdat de graniet tinten niet toereikend waren. Het blad is uit 1 stuk en loopt door in de vensterbank. De spoelbakken zijn massief mee gestort met het blad, waarbij er één spoelbak aan de voorzijde uitsteekt. De spoelbakken hebben ronde hoeken, en zijn daarom makkelijk schoon te houden. De gekozen witjes zorgen voor een mooie uitstraling aan deze zorgvuldig uitgewerkte keuken.

De schouw herbergt een Novy afzuigkap met dimbare verlichting, bovenop is er ruimte voor een aantal mooie pannetjes die voor een groot gezelschap prima zijn te gebruiken om direct vanuit het Fornuis een smakelijk gerecht in te serveren.

  • Wat onze klant zegt

    Vanaf het moment dat we de prachtige showroom binnenkwamen voelde het goed. We kijken terug op een ontzettend leuk en inspirerend proces met Sven als drijvende kracht. Door goed te luisteren wist hij onze wensen prima vertalen en nodig sympathiek bij te sturen. Hij was pas tevreden als wij dat waren. Zonder uitzondering waren alle betrokken partijen meedenkende, bevlogen en aardige vakmensen. Kleine 'aftersale' zaken werden prima opgelost. We genieten dagelijks van een werkelijk schitterende keuken en kunnen 'de Zeug' aan iedereen aanbevelen!

    Wat onze klant zegt