Handgemaakte keuken Middelie
Handgemaakte keuken Middelie
2 januari 2021
Handgemaakte keuken Bloemendaal
Handgemaakte keuken Bloemendaal
9 september 2020

AmsterdamDeze keuken hebben wij mogen plaatsen op de bovenste verdieping van een monumentaal pand midden in Amsterdam. In samenspraak met de eigenaren is er gekozen voor een praktisch en sfeervolle keuken, waarbij verschillende details eruit springen.

De heerlijk zit/eettafelbank met opbergruimte, de servieskast met ledverlichting en zitje bij het dakkapel waar je van de zon kan genieten. Naast de servieskast is een inloop opbergkast gecreëerd zodat het aanrecht alleen voor de gebruikelijke opberg dienst doet. Het Falcon fornuis is de eyecatcher in het keukenblok waar een op maat gemaakte schouwkap boven hangt, in de hoek een handig opbergkast onder de schuine kap.

De Perron & Rowe kraan zorgt voor een klassieke uitstraling op het massief terrazzo aanrechtblad met massieve spoelbak wat op locatie is gestort. In de schouwkap is een Novy afzuigunit ingebouwd met ledverlichting op afstandsbediening. De Friese witjes op de gehele achterwand, houten knoppen en het behang achter de zitbank maken het geheel helemaal af.

  • Wat onze klant zegt

    De Zeug heeft topwerk geleverd. Samenwerking, kwaliteit en originaliteit - allemaal goed. We genieten iedere dag van onze keuken.

    Wat onze klant zegt