KookworkshopIn onze showroom organiseren wij met regelmaat kookworkshops voor de AGA fornuizen. Wij nodigen hiervoor een chef-kok uit welke gewent is om op de AGA fornuizen te koken. Onder zijn of haar leiding leert u de basis begrippen en koken op een AGA fornuis. In samenwerking met de andere deelnemers bereid u verschillende gangen met bijgerechten. Deze zullen tijdens een lunch en diner gezamenlijk genuttigd worden.


De kookworkshop vind plaats in de showroom van De Zeug, hier zijn voldoende fornuizen beschikbaar en is er voor iedere deelnemer een geschikte plek in een geweldig ambiance om zijn of haar kookkunsten uit te kunnen voeren.


Wat kunt u verwachten?Bij De Zeug organiseren wij een aantal keer per jaar een kookworkshop. De kookworkshop word gegeven aan maximaal 12 personen. We starten om 10.30 met koffie/thee en iets lekkers. De kok zal na het kennismaken u in tweetallen verdelen en starten met de uitleg. Hierna gaat ieder tweetal aan de slag en is er gedurende de dag voldoende tijd om vragen te stellen en bij elkaar te kijken, de dag zal rond 17:30 eindigen


De kosten van de kookworkshop bedragen 75,- p.p. en dit is inclusief drinken en diner.


Via de contact pagina kunt u uw plaats reserveren.