Handgemaakte keukens op maat

Keukens op maat ontwerpen is een zeer specialistische klus. De Zeug heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, samenstellen en installeren van keukens. Onze vakbekwame ambachtslieden zijn in staat om voor elk type ruimte een unieke handgemaakte keuken op maat te verzorgen. Onze keukens op maat worden geheel aangepast aan uw persoonlijke wensen en eisen. De Zeug staat voor:

  • Ambachtelijk maatwerk
  • Uitsluitend gebruik van de beste houtsoorten
  • Wij verzorgen ook keukenapparatuur voor uw keuken op maat
  • Vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek

Heeft u al ideeën over hoe u uw droomkeuken zou willen indelen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons door te bellen naar 075-6160518 of vul ons contactformulier in. In een kennismakingsgesprek voorzien we u graag van uitgebreide informatie over de mogelijkheden en geven we u een eerlijk advies.

Bel: 075-6160518 Neem contact op

Keukens op maat

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van handgemaakte keukens op maat die wij hebben ontworpen en geïnstalleerd.

Kijk hier voor meer voorbeelden van onze handgemaakte keukens op maat

Bel: 075-6160518 Neem contact op

“Persoonlijke benadering, bij veel keukenzaken geweest maar Marjan weet precies te vertalen wat je wil! Goede service, meedenken, professionals. Wij hebben echt een prachtige keuken precies zoals we in het hoofd hadden. Kortom een topbedrijf!” – Linda van Den Broek

Keukens op maat voor elke woning

De Zeug onderscheidt zich door kwalitatief hoogstaande keukens op maat te leveren. Op ambachtelijke wijze creëren wij, geheel naar uw smaak en voorkeuren, de meest fraaie keukens. Wij werken uitsluitend met de mooiste materialen en beste houtsoorten. Op die manier gaat uw keuken op maat een leven lang mee.

De Zeug denkt niet in standaardmaten en modules. Iedere keuken is uniek in omvang en stijl. Of u nu een jaren 30 keuken, een moderne keuken, een landelijke keuken, een Oudhollandse keuken of een klassieke keuken wilt; ze worden stuk voor stuk voor u op maat gemaakt en met de hand geschilderd.

Het voordeel van een keuken op maat laten maken, is dat het niet uitmaakt in welke ruimte de keuken komt. Heeft de ruimte een schuin dak of is deze heel smal of juist breed? Wij maken voor elke woning en elke situatie een passende keuken op maat.

Keukenapparatuur voor uw keuken

Ongeacht welke stijl u kiest, uw keuken op maat kan vanzelfsprekend worden voorzien van de modernste gemakken en beste keukenapparatuur. De Zeug is niet voor niets een officiële Miele dealer en een erkend AGA Living Center. Zo kunt u bij ons ook een AGA fornuis en AGA cooker bestellen. Tevens bieden wij een ruime selectie aan kwaliteits kranen.

“Zeer vriendelijke mensen bij De Zeug die ons uitstekend hebben geholpen. Wij waren al enige tijd op zoek naar een bedrijf dat onze keuken op maat zou kunnen maken De Zeug heeft geholpen onze droomkeuken te realiseren. Van de kranen tot de ovens, van de tegeltjes tot de laden – De Zeug levert echt een totaalpakket.” - Marijke en Erik

Offerte keuken op maat

Bent u geïnteresseerd in een keuken op maat? Wij beantwoorden graag uw vragen en kunnen u advies geven wat betreft de mogelijkheden voor uw keuken. Laat uw gegevens achter door middel van het contactformulier, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Meer handgemaakte keukens op maat

Contactgegevens

Ameland 18

1506 ZW Zaandam

075 6160518

info@dezeug.nl

Naam*
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mailadres*
Bericht*

Niet leesbaar? Verander tekst