Handgemaakte keukens

Een handgemaakte keuken voldoet volledig aan uw persoonlijke wensen en eisen. De Zeug heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en installeren van handgemaakte keukens.

  • Handgemaakte keukens: alles is mogelijk
  • Wij gebruiken alleen de beste materialen
  • Wij verzorgen ook keukenapparatuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een handgemaakte keuken? Kom dan langs voor een kennismakingsgesprek. Wij geven u uitgebreid en persoonlijk advies.

Bel: 075-6160518 Neem contact op

"Van begin tot eind zijn onze ervaringen met De Zeug ontzettend goed. Er wordt heel goed geluisterd naar je wensen- en eisenpakket. Vervolgens komen ze met heel goede ideeën die allemaal aansluiten bij wat je zoekt. Ga dan maar eens kiezen." - Fam van Beek

"Het grote voordeel van een handgemaakte keuken is voor mij de mogelijkheid om alles samen te kunnen stellen volgens eigen wensen. Na het geduldig beantwoord krijgen van al mijn vragen over een nieuwe keuken is door De Zeug een prachtexemplaar gerealiseerd, in de stijl van het oude huis." - Johan

Handgemaakte landelijke keuken

Wanneer u van een gezellige en nostalgische uitstraling houdt, is een landelijke keuken iets voor u. Een landelijke keuken biedt u een unieke plek om even helemaal tot rust te komen. In een keuken in de landelijke stijl vindt u veel eenvoudige elementen en warme kleuren. Ook worden in deze keukens vaak veel natuurlijke materialen gebruikt, zoals hout en steen. Daarnaast kenmerkt een landelijke keuken zich door sierlijke ornamenten en een charmante uitstraling. Benieuwd of een landelijke keuken iets voor u is? Laat u dan vrijblijvend door ons informeren.

Handgemaakte houten keuken

Een houten keuken geeft uw woning een warme en knusse uitstraling. Een groot voordeel van hout is dat het heel goed te bewerken is, waardoor er onbeperkt valt te variëren. Zo kunt u kiezen voor verschillende afwerkingen en kleuren. Wilt u een strakke houten keuken of juist een keuken met veel sierlijk lijstwerk? De mogelijkheden van een keuken van hout zijn eindeloos. Daarnaast is hout ook heel goed te combineren met andere materialen, zoals steen of graniet.

Handgemaakte klassieke keuken

Heeft u een karakteristieke woning, zoals een oude boerderij? Dan past een klassieke keuken heel goed in uw interieur. In een klassieke keuken vindt u vaak natuursteen terug. Ook worden klassieke keukens gekenmerkt door gietijzeren keukenapparatuur, zoals een AGA fornuis. Een klassieke keuken hoeft dus zeker geen ouderwetse keuken te zijn maar kan heel goed gecombineerd worden met moderne keukenapparatuur. Bij De Zeug kunt u terecht voor een volledig handgemaakte keuken, inclusief keukenapparatuur.

Handgemaakte keukens: alles is mogelijk

Uiteraard hoeft u niet één bepaalde stijl te kiezen voor uw keuken op maat. Bij De Zeug maken wij alle keukens volledig met de hand, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. U kunt dus ook verschillende stijlen mixen of een heel eigen keuken ontwerpen. Wij bieden een totaaloplossing voor de verbouwing van uw keuken. Dat betekent dat we indien nodig ook het loodgieterswerk, het stucwerk, het leggen van de vloer en de elektrische installatie voor u kunnen verzorgen.

Keukenapparatuur voor uw handgemaakte keuken

Welke stijl u ook kiest voor uw nieuwe handgemaakte keuken: wij kunnen uw keuken voorzien van de modernste gemakken en beste keukenapparatuur. Wij zijn een officiële Miele dealer en een erkend AGA Living Center. U kunt bij ons bijvoorbeeld een AGA fornuis en AGA cooker bestellen. Tevens bieden wij een ruime selectie aan kranen, van de kwaliteitsmerken Perrin & Rowe, Windsor, Horus en Volevatch.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een handgemaakte keuken op maat? Wij beantwoorden graag uw vragen en adviseren u over de mogelijkheden voor uw keuken. Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons uiteraard ook bellen via 075-6160518.