Filosofie De ZeugSinds 2018 is Sven Kuipers eigenaar en de drijvende kracht achter het concept van De Zeug.

Door zijn jarenlange ervaring in verschillende disciplines is hij de juiste gesprekspartner bij het ontwerpen van een nieuwe droomkeuken, kast of trap, zijn inzichten en praktijkervaringen kunnen onze klanten ondersteunen bij het maken van de juiste keuze als het gaat om een ontwerp voor een nieuwe keuken, kast of trap volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.


De kracht van de Zeug is de individuele aanpak bij elk project. Sven Kuipers ontwerpt in samenspraak met de klant een keuken die past bij het beeld en de smaak van de klant, hij gebruikt zijn kennis om die zoveel mogelijk te optimaliseren aan de eisen van dit moment. Hij ontwerpt voor elke klant een keuken, kast of trap op maat, zonder in standaardmaten en modules te denken.


Onbegrensde mogelijkhedenDe door hem ontworpen keuken wordt van massief hout op ambachtelijke wijze handmatig vervaardigd door onze vakbekwame ambachtslieden in onze eigen werkplaats. In samenspraak met de klant geeft hij desgewenst advies voor de kleuren, het werkblad en de tegels en laat zien wat de bijna onbegrensde mogelijkheden zijn.


Welke stijl de klant ook verkiest, Sven maakt in overeenstemming met de klant een ontwerp waar de klant jarenlang plezier van zal hebben.


Sven Kuipers staat garant voor het ontwerp van een exclusieve gebruiksvriendelijke keuken. Op basis van de voor hem belangrijkste aspecten, hoge kwaliteit, op basis van duurzaamheid, met natuurlijke elementen met een ongeëvenaarde De Zeug Service.


Hij zorgt persoonlijk voor de begeleiding tijdens het maak- en plaatsingsproces en stuurt alle medewerkers persoonlijk aan. Daar ligt de bijzondere kracht van De Zeug.