AGA LIVING CENTER
ga terug

Op maat gemaakte keuken of maatwerk keuken?

Geplaatst op

Het klinkt hetzelfde, toch zijn er veel verschillen tussen een keuken op maat en een maatwerk keuken. Door bepaalde woordkeuzes kunnen we zo gemakkelijk ‘misleid’ worden en blijkt onze maatkeuken toch niet zo uniek te zijn. Wij nemen het verschil tussen deze keukens voor u onder de loep.

Op maat gemaakte keuken

Bij een keuken die op maat is gemaakt gaat men uit van een standaard keuken. Kopers kunnen een keuze maken uit een samenstelling van standaard kasten met de eventuele, mogelijkheid tot het aanpassen van diepte en breedte. Het is hierbij echter wel enkel mogelijk om te kiezen uit het keukenprogramma van de fabrikant. De kleuren, frontmaterialen, afmetingen en beslag liggen al vast. Als koper bent u hierin dus beperkt tot de keuzes die al gemaakt zijn door de partij waar u de keuken koopt.

Maatwerk keuken

Bij een maatwerk keuken bestaan er geen standaardkasten, een koper begint dus écht bij het begin. Hier zit het grootste verschil: Er kan gebruik worden gemaakt van alle denkbare materialen, kleuren en beslag in alle soorten en maten. Bij maatwerk is er dus geen beperking in maat en vorm waardoor de ideale kastencombinatie voor uw persoonlijke smaak, voorkeuren en interieur voor optimale inrichting gecreëerd kan worden. Wilt u een keuken met een keukenblad van natuursteen, geen probleem dat kunnen we voor u laten maken. Bij het op maat maken van de keuken, ontwerpen we uw droomkeuken geheel naar eigen stijl. Zoals we doen bij alle keukens op maat.

Een maatwerk keuken van De Zeug

Met een keuken van De Zeug bent u verzekerd van een echte eyecatcher. Met onze jarenlange ervaring combineren we alle elementen die u graag in de keuken terug wil zien in een uniek ontwerp. Met uw wensen en de beschikbare ruimte realiseren we een keuken die u een goed gevoel geeft. Een keuken waar u graag bent en gebruik van maakt. Ook de apparatuur wordt samengesteld naar uw wensen. Droomt u van een kookeiland? Geen probleem! Ook de indeling van de keuken kunnen we helemaal aanpassen naar uw woning.

Het totaalpakket van De Zeug voor uw keuken

De Zeug zorgt niet alleen voor het ontwerp van uw nieuwe keuken, ook het plaatsen doen wij zelf. Een maatwerk keuken verdient namelijk een precieze plaatsing en feilloze afwerking. Door het proces van A tot Z te verzorgen kunnen we de kwaliteit garanderen waar De Zeug voor staat.

Een landelijke keuken

De Zeug staat bekend om prachtige landelijke keukens. Bent u benieuwd? Neem een kijkje in ons portfolio. Hier vindt u een selectie van de maatwerkkeukens die De Zeug heeft ontworpen en geplaatst.

De Zeug – AGA Living Center

De Zeug is een van de weinige AGA Living Centers in Nederland. Dit houdt in dat u bij De Zeug in de showroom een kijkje kunt komen nemen bij de AGA fornuizen die we veelal gebruiken bij het realiseren van een op maat gemaakte keuken. In de showroom krijgt u gelijk een indruk van hoe uw keuken er mogelijk uit kan komen te zien. We nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen.

Maatwerk keuken
Maatwerk keuken

Bij de Zeug snappen we dat de keuken het hart van de woning is. Daarom kijken wij altijd naar de totaalbeleving van de keuken als onderdeel van uw woning.

Op zoek naar een keuken met karakter?

Maak dan hier een afspraak om onze showroom te bezoeken.
Of bekijk voorbeelden van onze keukens hier.

“Het eerste contact gaf al meteen een goed gevoel, bezoek aan de showroom, uitgebreide uitleg, direct een prijsopgave. Uitsluitend vakmensen die trots zijn op wat zij maken en dat mag ook: Het resultaat is geweldig! Wij gaan genieten van onze prachtige keuken. Dank jullie wel.”

een keuken voor het leven