Nieuwe generatie AGA fornuis

18 Augustus, 2016 16:37

AGA fornuizen staan bekend om hun stijlvolle en klassieke uitstraling. Hierdoor passen ze in elke keuken, ongeacht of de stijl van uw keuken klassiek, modern of landelijk is. Daarnaast staan de AGA fornuizen bekend om hun uitgebreide opties en multifuncionaliteit. U kunt met een AGA roosteren, braden, taarten bakken en stoofschotels bereiden - en dat allemaal tegelijk! Ontdek alles over de mogelijkheden van het AGA fornuis

1. Warmhoudplaat
De warmhoudplaat is ideaal wanneer u gerechten warm wilt houden totdat de rest van uw gerechten klaar zijn.

2. Snelkookplaat
De snelkookplaat wordt snel heet en is ideaal om water te koken of uw favoriete groenten snel te roerbakken.

3. Sudderplaat
Op de sudderplaat passen drie pannen, maar het is ook mogelijk om rechtstreeks op de plaat te bakken.

4. Braadoven
Nooit meer droge gerechten dankzij de braadoven. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld voor een sappig stukje vlees. Daarnaast kunt u met deze braadoven ook grillen.

5. Sudderoven
De sudderoven is perfect voor stoofschotels en vleesgerechten die langzaam moeten garen. De temperatuur van deze oven ligt tussen de 70 en 100 °C.

6. Bakoven
De bakoven is zeer geschikt voor het bakken van taarten en koekjes, maar ook een lasagne wordt perfect gegaard in deze oven. Deze oven heeft temperaturen van 150 °C (onderin de oven) tot 180 °C (bovenin de oven).

7. Bedieningspaneel
Met het gebruiksvriendelijke en onopvallende bedieningspaneel kunnen alle elementen van het fornuis gemakkelijk worden ingesteld.

8. Warmhoudoven
In de warmhoudoven kunt u gerechten opwarmen of warmhouden. De temperatuur van deze oven is 55 °C.

9. Slow cooking oven
Deze oven is ideaal voor gerechten die langzaam moeten garen, zoals stoofgerechten. Ook voor het stomen van rijst is deze oven zeer geschikt.

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

< Zoete aardappel tortilla maken met de AGA Cooker Recept met uw AGA fornuis: Zweedse gehaktballetjes >