De voordelen van een keuken op maat

24 November, 2015 13:53

De keuken is dé plek in huis voor gezelligheid: hier wordt gekookt, gegeten en nagetafeld. Uw keuken moet daarom precies naar uw smaak zijn en voorzien van alle gemakken. Daarnaast is een keuken iets wat u aanschaft voor lange termijn: kies daarom voor een keuken op maat die gegarandeerd past bij uw wensen. 

Altijd de juiste maat

Bij een standaardkeuken hoort vaak een standaardprijs, maar ook standaard maten. Met een keuken op maat kan alles kan op de door u gewenste maat gemaakt worden en hier wordt de prijs ook op aangepast. Wilt u bijvoorbeeld een keukenkast van 47,3 centimeter hoog, omdat dit mooier uitkomt in de keuken? Met een handgemaakte keuken op maat is dit geen probleem.

Bepaal uw eigen thema, kleur en materialen

Bij een keuken op maat kunt u zelf een thema, kleur en materialen kiezen en de keuzes zijn onbeperkt. Denk bijvoorbeeld aan moderne, landelijke of jaren 30 keukens. Daarnaast kunt een kleur naar wens kiezen: groen, paars, roze, zwart of toch liever wit? Of wilt u meerdere kleuren combineren? Alles is mogelijk. Eveneens kunt u zelf uw materialen kiezen. Wilt u een houten keuken? Of een keuken die hout combineert met andere materialen, zoals glas of kunststof? Dit kan. Ook een aanrechtblad is belangrijk en u kunt kiezen uit alle mogelijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan hout, keramisch, graniet, composiet en kunststof.

Kies uw eigen apparatuur

U kunt zelf bepalen wat voor apparatuur u wilt. Bij traditionele keukenzaken is de keuzevrijheid van apparatuur beperkt en wordt er vaak alleen standaard apparatuur aangeboden, zoals een kookplaat, afwasmachine, oven en magnetron. Bij een keuken op maat wilt u natuurlijk ook deze standaard apparatuur, maar u heeft meer opties. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig AGA fornuis. Een AGA fornuis onderscheidt zich door zijn moderne design en de mogelijkheid om professionele en heerlijke gerechten thuis te bereiden. De Zeug is één van de officiële dealers van AGA fornuizen.

Ontvang goed advies

Bij het ontwerpen van een handgemaakte keuken op maat is het belangrijk dat u met een keukenspecialist in zee gaat die luistert naar uw wensen en behoeftes. De Zeug heeft jarenlange ervaring met het maken van handgemaakte keukens op maat en helpt u graag met het ontwerpen en maken van uw droomkeuken op maat! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 


< Recept met uw AGA fornuis: Zweedse gehaktballetjes AGA Winteractie: ontvang tot €500 retour >