AGA fornuizen in een nieuw jasje

14 Juli, 2015 13:41

Voor liefhebbers van gezelligheid, gemak en eten is er leuk nieuws dat perfect bij het zomerse weer past. De wereldberoemde AGA-fornuizen worden namelijk in een fris jasje gestoken. 

AGA blijft innoveren om de fornuizen in alle smaken op de markt te brengen. Vanaf heden kunt u ook op de zogenaamde ‘pink’ en ‘lemon’ AGA-fornuizen koken. De twee nieuwe kleuren worden toegevoegd aan het assortiment van AGA en zijn dan ook per direct leverbaar voor de liefhebbers. Kookliefhebbers met beperkte ruimte in hun keuken kunnen hun hart dan ook ophalen aangezien de pink- en lemonfornuizen in alle uitvoeringen beschikbaar zijn.

Het milieu wordt dankzij de AGA-fornuizen ook nog een handje geholpen doordat er geen onnodige energie wordt verbruikt. De fornuizen kunnen natuurlijk aan- en uit worden gezet, maar kunnen ook op de stand-by stand staan. Hierdoor verbruikt de oven alleen energie wanneer dat nodig is. U maakt dus gebruik van een fornuis waarmee u heerlijke gerechten klaarmaakt die met behulp van stralingswarmte uw gerechten snel klaarmaakt, maar daarnaast ook nog eens energiezuinig is. Geen wonder dat de fornuizen door bekende koks als Jamie Oliver thuis worden gebruikt!

De AGA cooker in de kleuren pink en lemon

< Schoonmaaktips voor de AGA Cooker Gevulde kiprolletjes maken met de AGA cooker >