AGA de City60
26 september 2017
Op maat gemaakte keuken of maatwerk keuken?
2 maart 2018

Waar moet u op letten bij keukens op maat?

Keukens op maat zijn populair

Steeds meer mensen willen af van standaardmaten en modules en kiezen ervoor om van de keuken een unieke ruimte te maken die ze zelf (mede) hebben ingericht. ‘Alles is mogelijk’, verkondigen veel bedrijven die maatwerk leveren. En dat is mooi, want hoe meer keuze u heeft, hoe persoonlijker uw keuken wordt.

Maar als alles mogelijk is, waar moet u dan in hemelsnaam beginnen? De Zeug geeft u wat voorbereidingstips, zodat u goed beslagen ten ijs komt op het moment dat u een keuken op maat wilt samenstellen.

In Geuren en Kleuren

De eerste keuze die u moet maken is meteen de belangrijkste. Voor welke kleur(en) gaat u? Een eenheid van zachte pastelkleuren of grote contrasten?

Een neutrale, lichte kleur in de keuken is altijd een veilige keuze. Lichte kleuren zorgen ervoor dat uw keuken ruim oogt. Dan het aanrecht, kiest u voor een scherpe tegenstelling in kleuren of toch liever de overkoepelende kleur van de keuken? Een landelijk houten blad of een blad van natuursteen creëert vaak een mooi effect in lichte keukens.


Keukens

Verdere kenmerken van de AGA City60

De vertrouwde AGA techniek in een compacter jasje kent de volgende kenmerken:

 • Wielen om de City60 gemakkelijk te vervoeren / verplaatsen.
 • Twee ovens, de bovenste voor het bakken en braden, de onderste voor sudderen.
 • Een kookplaat voor al uw kook- en sudderwerk.
 • Extra grote kookplaat om naast een pan meer gerechten te laten doorgaren.
 • Volledig programmeerbaar voor drie programma's per dag.
 • Beschikbaar in 14 kleuren, waaronder de nieuwe rose en lemon.

 • Geniet van de gezellig warmte en heerlijke gerechten met de AGA City60, verkrijgbaar vanaf september 2014 bij De Zeug!

  Lees ook onze andere berichten


  14 september 2018

  AGA ERVAAR DAG ZATERDAG 20 OKTOBER 2018

  Dit weekend belooft het schitterend weer te worden. Dus tijd voor ijs, en dan natuurlijk een lekker fris-zomers citrusfruitijsje. Dit is een heel gemakkelijk ijssoort om te maken: een kwestie van mengen, in de ijsmachine gooien en klaar is-ie!
  22 juni 2018

  Hoe maak ik Citrus yoghurtijs?

  Dit weekend belooft het schitterend weer te worden. Dus tijd voor ijs, en dan natuurlijk een lekker fris-zomers citrusfruitijsje. Dit is een heel gemakkelijk ijssoort om te maken: een kwestie van mengen, in de ijsmachine gooien en klaar is-ie!
  3 maart 2018

  Hoe maak ik een heerlijke citroentaart?

  Met een AGA Cooker kunt u uw gasten een heerlijke citroentaart voorschotelen. Hoe? Dat leggen wij u uit in dit blog.